tag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post5303647786517526809..comments2023-08-29T09:55:10.658+02:00Comments on Nya äventyr: Dålig förbättringMariannehttp://www.blogger.com/profile/10644541964044709376noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-27321327474845065892008-11-23T19:18:00.000+01:002008-11-23T19:18:00.000+01:00Håller med!Håller med!Anna, Fair and Truehttps://www.blogger.com/profile/04363598308633248200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-79462186947179853872008-10-24T19:24:00.000+02:002008-10-24T19:24:00.000+02:00Anonym: Hej! Välkommen hit. Ångugn har jag aldrig ...Anonym: Hej! Välkommen hit. Ångugn har jag aldrig hört talas om! Jag får googla! Tack för informationen!Mariannehttps://www.blogger.com/profile/10644541964044709376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-14841998905230818302008-10-24T15:41:00.000+02:002008-10-24T15:41:00.000+02:00Intervallånga är en funktion som ofta finns hos ån...Intervallånga är en funktion som ofta finns hos ångugnar. Receptet förutsätter alltså att du har en ångugn.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-31727091728091052202008-07-10T20:21:00.000+02:002008-07-10T20:21:00.000+02:00Sweflo: Jag brukade också gå in på Tasteline rätt ...Sweflo: Jag brukade också gå in på Tasteline rätt ofta, men nu känns den rätt trist måste jag säga.<BR/><BR/>Så är det ju i Sverige också att när Arla (till exempel) ger ut ett eget recepthäfte så skriver de att man ska använda Kelda mellangrädde osv, men på det här sättet kändes det rätt plumpt. Det var liksom klumpigt gjort på något sätt. Tur att det finns hur många receptsajter som helst : )Mariannehttps://www.blogger.com/profile/10644541964044709376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-40282553537623931432008-07-10T19:20:00.000+02:002008-07-10T19:20:00.000+02:00Använder Tasteline ganska ofta för inspiration, me...Använder Tasteline ganska ofta för inspiration, men har inet sätt de nya "förbättringarna" ännu. fast här i USA är det som regel att det står specifika märken oftast i recpet från komersiella ställen. Och jag menar i princip ALLT utom färskvaror! Men det har jag lärt mig att ignorera vid det här laget... :-)SweFlohttps://www.blogger.com/profile/14203999389894852823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-15824152632280065082008-07-09T18:24:00.000+02:002008-07-09T18:24:00.000+02:00Bert: Fast det här var lite väl plumpt. Ska man gö...Bert: Fast det här var lite väl plumpt. Ska man göra det ska man göra det lite elegant.<BR/><BR/>Matilda: Ska man vara innovativ, så ska man! Eller förresten, basturökt skinka finns redan. Recept på Bastuångad kyckling: Lägg hönan på laven. Häll vatten på stenarna. Vänta tio minuter. Öppna sedan dörren till bastun och vädra i tio minuter. Häll sedan vatten på stenarna igen. Upprepas i intervaller om tio minuter. Se till att inte svettas alltför mycket på maten.Mariannehttps://www.blogger.com/profile/10644541964044709376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-33920077666143776672008-07-09T14:42:00.000+02:002008-07-09T14:42:00.000+02:00De kanske menar att matlagningen ska ske i bastu?De kanske menar att matlagningen ska ske i bastu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-71232737174628165442008-07-09T12:38:00.000+02:002008-07-09T12:38:00.000+02:00Reklam kostar pengar. Folk läser inte reklam. Därf...Reklam kostar pengar. Folk läser inte reklam. Därför smygs den in på andra ställen. <BR/><BR/>Så är det!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-49316911568074877112008-07-09T08:35:00.000+02:002008-07-09T08:35:00.000+02:00Matilda: Jag läser mest recept för att få nya idée...Matilda: Jag läser mest recept för att få nya idéer, sällan jag följer ett recept till punkt och pricka utom när jag bakar. Speciellt när jag har idétorka, då behöver jag bläddra bland recept och Tasteline var riktigt bra förut.<BR/><BR/>Aldrig hört talas om den där ångan heller, i en ugn? Ska det vara vatten i plåten då kanske? Som man tömmer ur med jämna intervaller?Mariannehttps://www.blogger.com/profile/10644541964044709376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4214658339945555452.post-13143149749189893302008-07-09T06:39:00.000+02:002008-07-09T06:39:00.000+02:00Jag har alltid haft svårt för att följa recept jus...Jag har alltid haft svårt för att följa recept just därför att de ofta gör det mer invecklat än nödvändigt. "Intervallånga" har jag eller aldrig hört talas om. Är det "långa" eller "ånga" som åsyftas?Anonymousnoreply@blogger.com