söndag 29 april 2012

Jag mår bra

... men håller på att jobba "ihjäl mig". Och jag kan tala om att jag saknar bloggen och hoppas att jag får tid för den snart. Jag längtar efter att sätta igång med att baka som jag skrev om tidigare, och att visa hur det har blivit här hemma efter renovering - en renovering som pågår och som nu har tagit fart på andra våningen. Vill också berätta om hur mysigt det var att ha Mathilda här i påskas.

Men, håller just nu på med flera olika projekt som måste avslutas och som alla har tajta deadlines. Det är allesammans roliga projekt så jag har inte tråkigt, men det tar mycket tid. Jag gör just nu inte mycket mer än jobbar, äter, duschar någon gång emellanåt och försöker sova cirka sju timmar per natt.

Ett av projekten kommer i bokhandeln i juni. Vågar inte riktigt skvallra om den än, för den boken är så bra att jag tror det kommer att bli hur stort som helst.

Stora jättekramar till er alla så länge!

11 kommentarer:

Pettas sa...

Stressa lugnt!:) roligt att höra några ord från dig!

Kram

Karin

ExPIAtriate wife sa...

Harligt att hora ifran dig! Undrade just vart du tagit vagen! Spannande med projekten!
Kram!

Musikanta sa...

Det är sant att bloggandet tar massor av tid - det är mycket annat som blir lidande. Jag förstår helt att du har tagit lite paus eftersom du har så mycket att göra med dina översättningar. Spännande att se vad det blir för bok som du har översatt!
Kramar från Ingrid

Annika sa...

ROLIGT ATT HÖRA lite ifrån dig,
Simma lugnt och take it easy och allt det där!
Kram!

Linda sa...

Hej, här är grannen som har blivit med blogg... igen. Med våra kära Moas hjälp hamnade jag till slut på blogg.se. Kort och gott - Lindamalmen.blogg.se. Den första la jag ner, men tack för gästbokskommentaren! Vi ses!

Monica P sa...

Jobba på du, din kapacitet är stor. Desto trevligare att få läsa om nya äventyr när du har tid!

Bloggblad sa...

Det var roligt att du hörde av dig - jag började undra... Jobba på - men slit inte ut dig!

Kersti sa...

Nyfiken blir jag på det där som kn bli stort. Jobba inte ihjäl dig, passa på att njuta lite av våren också.

Kim M. Kimselius sa...

Låter som om du har roligt just nu. Körde förbi Älmhult idag på min väg till Markaryd. Tänkte på dig...
Spännande med boken. Du får berätta mer om den en annan gång.
Kram Kim

Gnuttan sa...

Ser att det inte bara är jag som har fullt upp, men hoppas att allt fortfarande går bra med dig. Har varit förbi och läst ikapp mig lite, och fick sett ert nya kök också (eller ja, nu är det ju nästan gammalt med tanke på mitt sena bloggbesök ;-) ).
Hälsningar från en tidigare isflaksbo ;-)

Marianne sa...

Hej allihop!

I stället för att svara på alla kommentarer enskilt i flera månader tillbaka (känns det som) så ska jag nu påbörja en runda hos ER. För jag har ju inte minsta aning om vad ni har för er!

KRAMAR!