söndag 20 januari 2008

Stina


Stina gillar kartonger. De är så mysiga att ligga i. Och om man får lust kan man gnaga sönder kanterna.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha..känner igen det där. Sigge gillar också kartonger, men framförallt påsar att krypa in och sova lite i eller tvättsäcken. Spelar heller ingen roll om det ligger matvaror där i eller nytvättad tvätt. Han bara måste få komma in i dem. Och ligger det någon form av papper på golvet eller på ett bord i lägenheten så är det som en tvångstanke..han bara måste ligga på det.Spelar ingen roll om det finns massor av ledig yta..på pappret eller tidningen ska han ligga. De e så söta! /So

Marianne sa...

Ja, de är nog likadana allihop. Strumlådor är bra också, och byrålådor med ylletröjor, mörka t-shirts ... För att inte tala om boken man håller på att läsa : )

Anonym sa...

Jag lever i symbios med min klädroller...allt blir hårigt.... :)/Soffan

skogsfrun sa...

oj oj, här har vi kanske en kopia,(ser ju bara huvudet) av vår hädangångna Ellen sköldpadd och vit. Ellen var på en kattutställning och fick en 1:a inteckning och hederspris:) Kul att ha varit med om men det räckte med den gången;)

Anna, Fair and True sa...

Åh jag saknar min katt när jag ser bilden! Men det var nog snart 10 års sedan jag hade katt och nu finns det allergiker i min sambos familj så vi får se hur det blir med ev. katt i framtiden.

Marianne sa...

Anna: Trist det där med allergier. Inte mycket man kan göra åt det när det inte gäller en själv. Förstår att du saknar din katt.