måndag 31 oktober 2011

Hälsningar från Olgakatt i Kina

Här kommer en favorit i repris, eftersom Olgakatt har svårt med bloggandet även på den här Kinaresan. Alltså, här kommer en hälsning från henne:

Hej!
Det är dåligt med kontakten med omvärlden under denna resa men just nu kan jag mejla frå telefonen. Vi har det fantastiskt och befinner oss just nu i Lijiang, strax på väg till Jadedrakens park. Kom i går från Shangri La på slingrande bergsvägar där en vält grusbil orsakade ett stopp i båda riktningar på 4 timmar. Därför ingen kvällspromenad men vi sov som stockar efter det äventyret som dock hela gruppen tog med jämnmod. I eftermiddag ska vi åka linbana upp på Jadedrakens berg till 4200 m, toppen är på över 5000 m.
Mår som en prinsessa och njuter av massor av god mat.
Vi hörs på lördag!
Kram
Olgakatt

5 kommentarer:

Pettas sa...

Sänd henne många varma hälsningar till henne i det spännande Kina från oss på Åland!

Karin:)

Pettas sa...

Oj, det blev som det blev det där men du kan ju översätta:)

Annika sa...

Just det, såhär gjorde ni fjol också! Hon meddelade sig via dig. KUL!

Musikanta sa...

Jag undrade just hur hon hade det för en stund sedan. Kul att ni har kontakt. Det måste vara svårt att andas om man kommer upp så högt som 4200 m. Kallt är det väl också. Ska bli spännande att höra om det när hon kommer hem. Du får hälsa henne!
Kramar från Ingrid.

lenas sa...

Hallå Marianne!
Roligt att du är kvar, om än inte så ofta som förr. Du har många kloka tankar som behöver komma ut till oss andra, även om du "bara" bor i Älmhult!
Jag ska försöka blogga igen, vi får se hur det går!