lördag 17 december 2011

En dag bland toaletter och duschväggar

Vi funderar på det här maffiga badrumsskåpet (alltså det jag fotograferar, inte det Maken tittar på), det enda negativa är att det även är speglar inuti, så det blir lite ... egyptiskt. Nå, det är kanske bara positivt, jag är bara rädd att det blir lite plottrigt när man fyller skåpen med diverse tandkrämer och läppstift och gamla ögonskuggor som man aldrig använder, och så ska allt det där spegla sig gånger hundra? Alltså ALLT inuti består av spegelglas. Ja, jag vet, man kan byta ut skåpen om man tröttnar totalt. Så det blir nog de skåpen.

Varför tror jag att det ska vara lättare att välja toastolar och duschväggar, handfatskranar och handdukshängare, när vi hade så svårt med den vita tapeten till vardagsrummet? Lite akut är det också, för på tisdag måste elektrikern få veta exakt vilka elgrunkor vi ska ha, så att han kan planera ledningsdragningen på rätt sätt.

Efter att ha besökt diverse byggvaruhus i Växjö slutade vi med Det stora möbelvaruhuset här i Älmhult där vi fick smörja kråset med julbordet (rekommenderas!) innan vi gav oss på armaturer, badrumsskåp och handfat.

I morgon ska jag på jättekul, då ska jag se Nötknäpparen med Bolsjojbaletten tillsammans med OlgakattBioborgen i Osby. Direktsändning är oslagbart!


PS. Jag vet att vissa är nyfikna på vad vi köpte på Det stora varuhuset, det blev: Påslakan Henny Ruta på extrapris 149:-, diskborstar à 5:- styck, en orkidé (jag har svårt att låta bli dem, de är så fina), ett paket röda ljus till Svärisarna och ett galler att ställa kastruller på à 19:- på extrapris.

6 kommentarer:

Annika sa...

Underbart med Nötknäpparen med Bolsjoj!!
NJUTNING!!

Lycka till med alla val. Jag vet att det inte är helt lätt.
Skåpen ni tänker välja blir nog bra.

KUL att din blogg är återuppstånden igen från sin dvala. Jättekul!!!

Kramar från mig!!

Bloggblad sa...

Så skönt att vi renoverat klart för ett tag. När vi valde kök såg jag till att bara ha tre broschyrer, man kan ju bli helt villrådig annars.

Här blir det två föreställningar av Julen sjungs in i morgon. Måtte rösten hålla för alla höga toner!

Annaa M sa...

Jag är supernöjd med mitt badrumsskåp med spegelglas även på insidan. Särskilt när man kliver ur duschen, har lite bråttom och irriteras över att mötas av immig spegel. Då öppnar man dörrarna och där inne är glaset alldeles klart!

Marianne sa...

Annika: Visst är det underbart att man kan gå på balett även här ute på vischan! Det där med direktsändning är nog en av de bästa uppfinningarna de har gjort på senare tid.

Stora kramar!!!


Bloggblad: Klokt med bara tre kataloger. Något sådant går inte att införa här ...

Och lycka till med föreställningarna! Du får blogga i stället för prata fram tills dess : )


Annaa M: Men vad BRA! Å vad skönt att höra att det är ett bra val, för jag har varit tveksam. Och det låter perfekt att spegeln är klar inuti när den är immig utanpå!

KARLAVAGNEN sa...

Nötknäpparen låter toppen. Å nu har jag sett exakt var Älmhult ligger. Skolans världsatlas och min världsbild var inte helt geografiskt överensstämmande. :-)

Marianne sa...

Karlavagnen: Har jag inte svarat på din kommentar här??? Upptäckte det nu när jag höll på att rensa i mejlen efter projektslutet. FÖRLÅT! Det var inte meningen!

Älmhult kan inte vara så långt från din stuga? I sommar måste vi ses! Jag måste få träffa Nisse, ju!