tisdag 12 juli 2011

BFF


Nu så är det Moa och Tilda som skriver.(Tilda är Mathilda.) I morgon så åker jag Tilda hem till mormor efter en underbar vecka med min bästa kompis Moa så måste jag tyvär åka. Nu så har jag Tilda skrivit klart för denna gången men nu så ska Moa skriva en text som hon skrev till mig i dag.
//Tilda

Jag hoppas att vi alltid kommer vara BÄSTA VÄNNER . Även om du bor i Stockholm och jag i Älmhult . Hoppas vi aldrig mer kommer skiljas åt mer . Mathilda hoppas vi kommer vara bästa vänner för alltid <3 . Vi träffades föra veckan båda var blyga och hatade myggor.I LOVE YOU<3<3<3<3<3<3<3<3KRAM MOA MOA+MATHILDA=BFF<3<3<3<3<3<3<3<3
(BFF= Best friends forever.)
//Moa

8 kommentarer:

Kim M. Kimselius sa...

Hej Marianne
Vad underbart du har det med alla barnen. Vet hur det är. Det är väldigt intensivt, man blir trött, men på ett mysigt sätt. Det blir VÄLDIGT tomt när de har åkt!
Härligt att läsa att du trivs så bra!
Kram Kim

Anonym sa...

Hej flickor,

Mathildas mamma Jessica här..
Jag blir helt tårögd när jag läser det ni skrivit. Tänk vad kul att ni två funnit varandra så bra.
Jag är otroligt tacksam för att både du Mathilda och Daniel har fått vara hos er farmor och Klas och haft underbara dagar. Stort TACK Marianne, du är en ängel!
Och nu är det bara några dagar kvar tills jag får träffa mina hjärtan igen :)

Många och långa kramar, Jessica

Desiree sa...

Hej Moa och Tilda. Jag tror ni kommer fortsätta vara bästa kompisar. Ni kommer att kunna fortsätta träffas varje gång någon av er antingen är i Älmhult eller i Stockholm.

Anna, Fair and True sa...

Vad gulliga ni är! Hoppas det inte dröjer länge tills ni får ses igen!

Bloggblad sa...

Roligt med barninhopp och nya vänner!

Jag får vänta en hel vecka tills mitt barnbarn ska vara hos oss över helgen. Ser förstås fram emot det.

Monika sa...

Gullebarn!!!

Musikanta sa...

Ni kan ju fortsätta att blogga med en egen blogg så att ni håller reda på vad ni gör på varsitt håll. Eller fejsbooka så att ni är uppdaterade nästa gång ni träffas. De vänner som man träffade i barndomen blir ens allra bästa i livet!
Kul att ni fann varandra!

Marianne sa...

ALLA: Jag ska hälsa från tjejerna och tacka för era fina kommentarer. De har träffats en gång till efter att Mathilda åkte härifrån, hela familjen kom på en kopp kaffe på väg från Kalmar till Helsingborg. Men det var bara en alltför kort stund. Nu har de kontakt via mejl, sms, Skype, telefon, brev ...

Vi ska väl försöka se till så Mathilda kan komma ner under hösten igen.

Kramar till er!