tisdag 3 januari 2012

Bloggträff på världens första Ikea-varuhus

Olgakatt, Emma och Marianne fotograferas på världens första Ikea-varuhus av Emmas pappa.

Som vanligt så himla roligt att träffa Emma och Olgakatt! Och som vanligt rinner tiden i väg alldeles för fort. Dessutom visar det sig att det lilla kaféet bredvid världens första Ikea-varuhus har vansinnigt goda mackor och kakor, och dessutom riktigt fint bröd att köpa med sig hem.

Efter bloggträffen fortsatte Olgakatt och jag på värld ... ja, ni fattar, och där kan man hänga rätt många timmar utan att märka att tiden rinner i väg. När vi kom ut med vårt byte (tekanna, korgar att sortera lite saker i nu under byggstöket, servetter, ekologiska geléhallon och påsklämmor för min del) hade stormen Emil hittat hit så det blåste och regnade och snöade om vartannat. Inte trevligt väder som stackars Olgakatt sedan navigerade hela vägen hem till Skåne i. Hon kom hem välbehållen, som tur är.

Och nu är det redan dags att knyta sig, för byggkillarna kommer tidigt i morgon bitti igen.


8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å så ROLIOGT att ni fick ses igen! Och alla tre också!! :-) Härligt!
Kramar!!

Marianne sa...

Saltis: Ja, det var en riktigt trevlig dag. Synd att de alltid tar slut så fort, de där trevliga dagarna!

Karmar!

Millan sa...

Harligt och roligt med bloggtraff!! Jag korde mellan Goteborg och Karlskrona och akte da forbi en skylt med Almhult pa och tankte da bade pa dig och pa varldens forsta Ikea-varuhus :-).

Gott Nytt Ar!
Kram

Marianne sa...

Men åh, Millan, Millan! Nästa gång du ska köra den vägen kan du väl behöva en kopp kaffe om inte annat i Älmhult? Det hade varit så roligt! Nästa gång kan man nog vistas i det här huset också, så då kan ni komma hem så att killarna får springa av sig lite mitt i bilturen!

Gott nytt år!
Kramar!

olgakatt sa...

Det var verkligen roligt att ses! Vi har hur mycket som helst att prata om. Den här bloggvärlden är bara så fantastisk.
Och trots en hel eftermiddag på ett visst varuhus så gick min räkning bara på 385 pix. Maken kommenterade att det ju var nästan som om det varit stängt...

Millan sa...

Det later som en bra plan! Nils och Sofia ar ratt bra pa att aka bil maste jag saga men det var toppen i somras nar vi stannade och traffade Saltis och Ella pa deras sommarstalle.
Kram!

Annika sa...

Kul med bloggträff!
Skoj värre.
Kram!

Marianne sa...

Olgakatt: Ja det är synd att vi bor så långt ifrån, vi hade kunnat sitta och prata mycket vi. Och vet du, i dag var vi på Ikea och det kostade inte ett enda öre! Det var så mycket folk att vi ställde tillbaka det lilla vi hade taget åt oss. Men vi bestämde i alla fall vilka skåp vi ska ha i tvättstugan.


Millan: Ni är alltid välkomna att ta en paus här! Mejla innan så får du telefonnumret.

Kram!


Annika: Alltid lika roligt! Hoppas du ska till Småland i sommar : )

Kram!