onsdag 15 juni 2011

Bara en blomma

Olgakatts dogwood. En sådan ska så småningom få växa även här, men först måste det rensas innan det planteras.

5 kommentarer:

olgakatt sa...

Jag tror att det är frosten som skrynklat till blommorna i år. Inte heller är de lika många som vanligt. men de finns i alla fall och gör mig lika glad som alltid!

Jag kan ju se att din kamera är MYCKET dyrare än min! Tack för att du visar mina blommor i så fin kvalitet på bilderna!

Annika sa...

Japp, den är så fin. Det är en senare sort hos oss den som Olgakatt har. Vi har en tidigare likaså som blommar i olika färger som är så vacker,den har du sett på min blogg.
Jag tycker det är så roligt att Olgakatt har lyckats så bra med sin kornell. Det bådar gott för dig och ditt blivande träd i framtiden!
KRAM!!!

Desiree sa...

Va finns det dogwood i Sverige alltså? Coolt! Åh det skulle jag vilja ha i framtiden om jag har en trädgård. Hur fick olgakatt tag i sin dogwood?
Kram!

Musikanta sa...

Har aldrig sett en sån blomma. Kul att ha i trädgården. Själv för jag fortfarande krig mot mördarsniglar just nu som letat sig in i trädgården för första gången.

Vad har du för lins till din kamera - för det är väl den som gör att du får såna extremt fina närbilder på blommorna, eller?
Kramar från Ingrid

Marianne sa...

Olgakatt: Trist när frost och annat sånt ställer till det. Men de är så vackra ändå.

Jag kommer inte ihåg vad du har för kamera, men det kanske räcker med att göra rent den?


Annika: Ja det är hos dig jag har sett den här sorten allra först, innan dess hade jag aldrig hört talas om den. Olgakatt är vansinnigt duktig med trädgård och odling, så jag lyder alltid det hon säger!

KRAMAR!


Desirée: Ja de finns här! Det måste du ha sedan när du får en trädgård, det blir ju en liten koppling till USA. Jag vet inte hur hon har fått tag i den, men jag tror att man kan köpa via handelsträdgårdar, eller såna som säljer på nätet. Odla.nu är en bra sajt för mycket!

Kram!


Musikanta: Jag går också runt med saxen i handen varje dag. Jag har avdelat en speciell sax till mördarsax.

Jag har en 18-200 mm lins, men jag måste nog börja använda min makrolins nu när jag mest fotograferar här i trädgården. Den jag har på nu var däremot perfekt i Kairo där jag behövde ta närbild på någon vacker sak samtidigt som en kamel kom springande längre bort. Då hann man inte byta objektiv : D

Kramar!