lördag 4 juni 2011

VAD är det där för konstigt?

"Vad i himmelens namn är det där för konstig figur? Rör på sig gör den också! Och låter förfärligt illa när den pratar", sa Stina.

Nu är svärföräldrarna här tillsammans med deras lille dvärgtax Ludde. Det har gått bra med katterna, först fräste de och tyckte att han skulle dra dit pepparn växer, men efterhand gick rädslan över och de blev nyfikna. De är fortfarande nyfikna - till den grad att Stina i princip bara sitter och stirrar på Ludde. Ludde är cool, han är van vid katter så han bryr sig inte om dem, men varken Stina eller Tjorvan vågar sig fram till honom. Spännande är det i alla fall.


8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Stina ser onekligen lite förundrad och nyfiken ut. De kanske tycker att det är konstigt att han viftar på svansen också.

Monika sa...

Vad häftigt! Hoppas att missarna vill bekanta sig med vovven! Skulle själv gärna vilja skaffa en kattunge som blir van med hunden från början. Min hund bryr sig inte i katter när vi är ute. Jag har hela tiden tjatat åt honom "onlar'da senin arkadaslar". Så någonstans har det gått in.

olgakatt sa...

Klok hund, Ludde, man ska inte titta på katter om man är hund. Stannar han ett tag vågar sig nog Stina fram till slut!

Så fint strandirisen blommar nu!
Vad var det jag sa om juveler som kommer fram i trädgården?

Desiree sa...

Det är ju bra att det ändå gått bra och att Ludde inte verkar bry sig speciellt mycket. Ha ha får se då om någon av katterna vågar sig fram.
Kram!

Steve sa...

Alltid lika fascinerande när djur bekantar sig.

KARLAVAGNEN sa...

it's a hot dog in the sun! :-)

Marianne sa...

Elisabeth: Ja katterna tyckte att allt med Ludde var konstigt! Men det är skönt att de har kommit över den värsta rädslan.


Monika: Vad skönt att du har en vovve som inte bryr sig om katter! Då är det verkligen läge att skaffa en liten kattunge. Våra blev väl aldrig kompis med Ludde, men de accepterade honom mer och mer. Arkadaslar degildiler. (tror det var så man säger?) : )


Olgakatt: Ja hon vågade sig fram en mikrosekund i dag, men nu har Ludde åkt hem igen. Nästa gång behöver jag i alla fall inte oroa mig som jag gjorde innan de kom!

Marianne sa...

Desirée: Ja det är skönt att det gick så bra, jag var ju rädd att katterna skulle sticka och inte våga hem igen, så de fick inte gå ut innan Ludde kom.

Kram!


Steve: Ja det är inga låtsade artigheter där inte! Synd att jag var så nervös att jag glömde ha kameran med mig från början.


Karlavagnen: Hahaha, tur att katterna inte är vana att äta korv : D

Kram!