lördag 15 december 2007

Kedjebrev och Facebook

Jag HATAR kedjebrev med olycksbringande budskap om jag inte skickar vidare till minst X antal personer. Jag tycker att det är att önska mig olycka. Tack för det! Enligt det senaste kommer morgondagen att börja taskigt, och sedan ska det bara gå utför under minst fyra år framåt. Som sagt, tack för det.

Roliga, uppmuntrande, inspirerande etc utan underliggande hot är helt okej. Och de flesta är ju av den kalibern. Men jag förstår mig faktiskt inte på folk som kan skicka ett brev till någon annan som förespår undergång och olycka om man inte följer vissa regler.

Mycket skit kommer på Facebook och jag börjar faktiskt tröttna på eländet. Visst, en och annan rolig film, men jag tycker att det är övervägande skit, så jag har nu tagit bort min Superwall och min Funwall, för jag vill inte ha kedjebrev där också (det räcker som det är i mejlen) och sexistiska filmer.

I går fick jag en film där en karl visade upp ormar i burar för tjejer i kortkort kjol. En bur var tom och "oj, oj, var har ormen tagit vägen?". Han låtsas leta och tjejen blir nervös. Eftersom hon har all uppmärksamhet på var ormen kan finnas, märker hon sedan inte att HAN PETAR HENNE I ÄNDAN MED EN LÅNG PINNE SÅ ATT HON SKA TRO ATT DET ÄR ORMEN. Upp under kjolen. Jag brukar tycka att det mesta går att skämta om, men det här tyckte jag var sexuella trakasserier av hög rang. Jag betackar mig.

Surtanten har talat.

3 kommentarer:

Nettan sa...

Aaaa, jag tycker precis lika! Är så trött på att det väller in mail om olika filmer på den där superväggen :)

Undertecknad en till surtant.

Anna, Fair and True sa...

La aldrig till den där superväggen och en massa andra jobbiga applikationer. Kör det enkelt!

Marianne sa...

Anna: Och jag går aldrig in där längre.

Anna, jag måste jobba lite nu, fortsätter att svara på dina kommentarer lite senare.