söndag 9 december 2007

Shop 'til you drop

I dag har jag och P besökt ett superbra shoppingcenter, Citystars. Där finns allt och jag har shoppat loss rätt bra måste jag säga. Dock ganska låg timkostnad eftersom det blev en hel arbetsdag, åtta timmar. Och så fixade vi julklapparna till Ikea-kontoret. Hoppas de blir glada. Det blev i alla fall en full bil till tjugo personer.

Till mig själv kunde jag bara inte låta bli urläckra träningskläder designade av Stella McCartney. Byxorna funkar så att man kan göra ett litet paket av dem och stoppa in dem i sin egen ficka. Mycket praktiskt ... eller? Hittade faktiskt ett par snygga svarta långbyxor också, och eftersom jag har så svårt att hitta byxor som passade så slog jag till. Lite annat smått och gott blev det också.

Nu är jag rätt mör, det erkänner jag.

4 kommentarer:

Nettan sa...

Jag gillar verkligen det där med timkostnaden! Själv var jag ute och letade efter en nyårsklänning igår. Självklart ett omöjligt uppdrag och jag kom hem helt tomhänt!

Kram

Marianne sa...

Då kan du räkna in gårdagens timmar i den slutliga timkostnaden. Själv brukar jag tänka på shopping en stund varje dag så att jag har det till godo när jag väl slår till!

Anna, Fair and True sa...

Om man shoppar tills man blir mör då behöver man inte gå på gymet sen! ;)

Marianne sa...

Anna: Helt rätt! Och så läst jag nyss att om man skrattar mycket och är ovan så får man träningsvärk. Det betyder att om man skrattar mer så behöver man inte göra sit-ups!