lördag 16 juni 2012

Summerburst

Vill bara säga att jag tycker att det är tjabbigt att man blir för gammal. Jag vill också gå på Summerburst!


4 kommentarer:

olgakatt sa...

Är det nån som bryr sig om ålder där?
Men dit följer nog inte jag med. Är för rädd om min hörsel...
Måste ju kunna höra Placido Domingo i Malmö i december, bl a.

Dubbelörn sa...

*gapskratt*

Kan förstå "masspsykosen" som infinner sig, när tiotusentals delar samma glädje över att studsa till dunkadunka-basen. Själv tycker jag det låter lite enformigt, men vill inte heller bli gammal... ;).

Juliannie sa...

Skulle jag velat också... eller inte... gillar ju musiken och hög volym och hoppa och dansa men är för blyg för att beblanda mig med tonåringarna. Har en sån tur att jag jobbar på ett ställe där så gott som alla från 20 till 65 gillar att rocka loss på personalfesterna, DÅ får jag mycket av mitt lystmäte tillfredsställt!

Marianne sa...

Olgakatt: Haha, ja man blir kanske lite halvdöv efter en sån tillställning. Fast kanske inte ändå så farligt, det är ju på Stadion i Stockholm, och det bor folk runt omkring.

Domingo ... men biljetterna är väl slut kan jag tänka. Ska kolla.


Dubbelörn: Hahaha, ja, jag kanske bara är nostalgisk, tänker på när man sprang på klubbar för tjugo år sedan, när house var rätt nytt. Det var kul då också, men det var ju inte så här stort!


Juliannie: Hej, välkommen hit! Jag skulle nog inte heller våga riktigt om jag fick chansen, i alla fall skulle jag hållit mig lite bakom vid kanten så att jag inte var i vägen : D

Vad ROLIGT med sådana personalfester! För en massa år sedan jobbade jag på ett ställe där vi hade riktigt roliga personalfester, just med mat och dans, men när man bara är en i personalen blir det inte riktigt samma stämning ...