torsdag 13 september 2012

Tjorvan läser


Så här mysigt tycker Tjorvan att det är när jag ligger och läser. Och jag måste erkänna att jag tycker att det är lika mysigt som Tjorvan tycker.6 kommentarer:

Millan sa...

Vad skont det ser ut med lite boklasning! :-)

Och vad skoj att fa folja med dig pa din tur genom smaland. Jag blir lite melankolisk och far hemlangtan. Har rest med tag genom smaland pa mina resor mellan foraldrarna i Goteborg och Kalskrona manga ganger per ar sedan jag var 10 ar gammal. Sedan bodde jag sjalv i Vaxjo i tre ar och pluggade pa hogskolan dar. Jag har varit sugen pa en liten tripp dit i flera ar for att visa familjen var jag bodde som 'ung' men det har annu inte blivit av. I ar kandes Astrid Lindgrens Varld vikigare. Men kanske nasta ar!

Skont att besoket pa sjukhuset gick sa bra! Det ar ju sallan man hor positiva ord om just sjukvarden (varesig i sverige eller england) sa det ar roligt nar man blir positivt overraskad!

Kram

Pettas sa...

Sitter här och tittar och tittar. Förstår inte hur i all världen du har burit dig åt att få in Tjorvan mitt på tidningsuppslaget. Ser bra ut men en ann har myror i huvudet

kram från flickan på landet

Annika sa...

OCH Majgull Axelssson gillar jag också :-)
Kram!

Musikanta sa...

Visst ser det skönt ut!
Kram!

Marianne sa...

Millan: JA, vad roligt det vore om du visade Växjö för din familj! För då kan du visa dem Älmhult också, Home of Ikea. Och då kunde ju vi passa på att ses! Vid det laget har vi gästrummen färdiga, så ni kan natta över innan ni reser vidare. Jag hoppas det blir Växjö för er nästa år!

Jag tycker nog att sjukvården är rätt bra här i Sverige, generellt sett är folk duktiga och gör det allra bästa de kan. De gånger det fallerar är det oftast politikernas fel, det sparas för mycket, ska tjänas för mycket pengar etc. Men i stort sett är det nog rätt bra ändå!

Kramar!


Karin på landet: : ) Det är ett program som jag har i IPhonen. Man tar en vanlig bild, och sedan väljer man mellan olika mallar. Och då valde jag boken och elegans så blev det så här med lite varma toner. Appen heter FotoRus.

Kram!


Marianne sa...

Annika: Ja visst är hon bra! Jag har väntat och väntat på att den här senaste skulle komma i pocket, och nu äntligen har jag den. Inte blir det sämre av att det utspelar sig i Arvika, min mammas stad där hon växte upp!

Kramar!


Ingrid: Ja vi har det så mysigt, katterna och jag. Kan säga att Klas är lite avis när han går på morgnarna och jag ligger där med katterna och dricker kaffe. Tjorvan har lärt sig vad "fika" betyder. Det betyder att vi ska gå och lägga och och mysa med en kopp kaffe. : )

Kram!