torsdag 15 november 2012

Mitt gästrum

Nu börjar mitt gästrum ta form. Äntligen! Har bestämt mig för att ha det gamla-gamla tv-bordet som sängbord, så slipper man köpa allt nytt, och så är det praktiskt med hjulen när man behöver dra ut sängen och göra dubbelsäng.

Fler kuddar ska till, och så är det så klart resten av rummet som ska göras i ordning också.

Är inte säker på att den turkiska kudden passar in, men den får ligga där just nu för att liva upp det hela lite, risken är att det blir stelt om det är för matchat.Stina och Tjorvan trivs redan på den nya sängen. Men just nu kan de inte ligga på samma ställe samtidigt. Det går i olika perioder, det där.Lite mycket just nu, så det blir bara sånt här minibloggande några dagar framöver.

11 kommentarer:

Juliannie sa...

Ett alldeles perfekt blogginlägg, inte ett dugg mini! Trevligt ser det ut också, med turkisk kudde och allt!

olgakatt sa...

Det ser väldigt trevligt ut! Katt piffar alltid upp extra, dessutom.

Victoria sa...

Åh, vad fint! En sån där dagbädd vill jag också ha i vårt gästrum istället för den här skabbiga bäddsoffan vi har nu.
Kramar//Vic

Pettas sa...

Ser framemot fortsättningen på ditt "bestyrande" i hemmet. Så roligt att följa med i allting du gör och förnyar eller återanvänder. Önskar att jag också hade kommit lika långt i våra planer om gästrum...men icke sá Nicke.

kramar
Karin

Dubbelörn sa...

Vi har valt en likadan gästsäng. Den är så praktisk med förvaringen av sängkläderna i lådorna. Turkkuddar finns även här som piggar upp ;)

Cosmopolitan sa...

Så fint! Kul att få fixa så.

Marianne sa...

Eva: Tack! Lite mer pyssel så ska det bli ännu trevligare.
: )


Olgakatt: Tack! Katter piffar alltid upp allt! Stina verkar ha lagt beslag på den platsen, hon ligger där i dag också.


Vic: Tack! Den är jättebra, dels att man kan göra dubbelsäng av den, dels att det är tre stora lådor under där man kan förvara täcken och kuddar - eller vad man nu vill.

Kramar!

Marianne sa...

Karin: Egentligen ville jag haft det här rummet klart till när Mathilda var här sist, men nu är det i alla fall klart till nästa gång hon kommer.

Ni får nog styr på ert gästrum så småningom ni också : )

Kramar!


Dubbelörn: Visst är den bra! Jag är helnöjd! Visst är turkkuddar fina! Jag har en hel del, samlade på mig främst lalelar och dervisher. Skulle velat ha fler, men det får väl bli på kommande resor. : )


Cosmopolitan: Tack! Det är jätteroligt att äntligen börja möblera!

Anna, Fair and True sa...

Mysigt! Är det där Mathilda sover också?

Suzesan sa...

Fint...haha dina katter är för roliga. Kan förstå att du kämpade att få med dem hem från Egypten. Varje stol du har eller allt nytt som du tar bild på är nån av katterna med. DE TAR plats i ditt liv. Linsluskatter;)

Kram
/Susanne

Marianne sa...

Anna: Hon har inte sovit här än, för det var inte klart när hon var här sist, men tanken är att hon ska bo här när hon kommer. Önskefärgen var rosa och jag var inte svår att övertala : )


Suzesan: Hahaha, ja de är ofta med. De ska framför allt trängas med mig var jag än sitter eller ligger. Halva sängen är deras, jag får knö mig bäst jag kan. Halva skrivbordsstolen är deras, jag får sitta på kanten. Men det är så mysigt, så det gör jag gärna!

Kramar!