lördag 17 oktober 2009

Rapport från sjukstugan

Bomullsbal.

Maken mår aningen bättre i dag, men inte mycket. Så han ligger mest och sover och jag servar mest med te och Cola. Själv har jag klarat mig som tur är, nu hoppas jag bara att det håller i längden så att inte jag blir liggande i veckan. För då har ju inte jag någon som passar upp mig när han är på kontoret!

I går kväll ringde rörmokaren och sa att han skulle komma vid elvasnåret. Jag vet fortfarande inte varför han skulle komma för just nu har vi inga problem med rören här i huset. Men han kanske ringde fel, för han har inte dykt upp och han brukar alltid vara i tid.

Tror jag ska ta mig en liten tupplur.

Ha en skön helg alla!

12 kommentarer:

Grekland nu sa...

Ja men det är väl underbart med hantverkare som säger att dom ska komma fast man inte bett dom!! Fast ännu bättre är det ju om dom verkligen kommer också...särskilt när man behöver dom. Hoppas du får en fortsatt frisk helg!

anna of sweden sa...

Håller tummarna för att du klarar dig. Och för att maken snart är på benen igen.

Vilken läcker bild! Åh, önskar att jag kunde kvista över till dig med min kamera.

Kram!

Saltistjejen sa...

Hoppas verkligen att du slipper bli sjuk! Så hemskt med maginfluensa!!!!
Konstigt med rörmokaren. Låter som en felringning som sagt.
Vilken häftig bild också!!! Haha! Jag fattar bara inte hur de lyckas "lasta" den. Och sedan undrar jag var det är för en liten "lucka" som sitter i den? Först tänkte jag att det kasnke är någon som bor där inne och som rätt som det är kan sticka ut huvudet genom luckan som en gök i ett gökur, hahahaha! :-) Men kasnke är det ngn slags mräkning?
Hoppas maken kryar på sig och du håller dig frisk!
kram!

KARLAVAGNEN sa...

Krya på er! Gatorade eller sån där energi dryck är också bra att dricka om man är uttorkad. Vill minnas att min mamma gav mig finrivet äpple i kokt vatten (lite äpple välling-soppa) och lite fruktsocker, en gång när jag hade haft ruske-magsjuka.

Sherry sa...

Hej Hej! Tack sa mycket!
Det blir ingen utstallning pa ett tag,.. but who knows!

Vad mycket bomull! Dem sager att varldens basta bomull ar ifran Egypten! =D

Hoppas att din make mar bra snart.

Marianne sa...

Ingabritt: Ja han är rolig den där mr Fatih, ibland ringer han för att höra om jag behöver någon hjälp. Men nu var det nog fel som sagt, för han har inte kommit på hela dagen.

Anna: Ta i trä, har klarat mig hittills. Och hans kollega som blev sjuk en dag före honom är frisk nu, så jag hoppas att han piggnar till snart.

Ja, kom hit med kameran så kan vi ta en rejäl fotopromenad! Jag känner att jag behöver en sån snart, så fort det börjar svalna av lite.

Kram!

Saltis: Hahahaha, nej, det är inte en lucka, det är en liten skylt! Eller märkning. : D Klicka på bilden så att du får se den i större format, det är en rätt vacker skylt. Kanske får förstora den till morgondagens inlägg.

Klas har i alla fall piggnat till så pass att han ligger på soffan nu i stället för i sängen. Så det är ett framsteg. Och jag har klarat mig hittills. Ta i trä!

Kram!

Marianne sa...

Karlavagnen: Jag har erbjudit mig att koka vätskeersättning till honom, men det vill han inte ha. Te och Cola och vatten är det som går åt. Jag kanske får dricka upp blåbärssoppan själv : D

Kram!

Sherry: Vad synd! Men vi får hoppas att det blir en utställning snart ändå!

Världens bästa bomull kommer verkligen från Egypten! Det beror på att den har längre fibrer än andra bomullssorter.

Och tack, han är i alla fall lite piggare. Men jag får nog ha honom hemma i morgon också!

Helena sa...

Hej Marianne!
Hamnade hos dig via Marsipan's blogg. Har kikat runt lite och måste bara få säga att dina foton på papegojblomman är helt fantastiska!!
Ha en fortsatt trevlig helg och hoppas att maken kryar på sig snart!
Hälsningar från Helena och pudelfnattarna

Suzesan sa...

Jägermeister eller FernetBlanca är bra för magen. OCH säkert för allt annat med. En kollega sa på jobbet att slibovich(plommonbrännvin) botar alla sjukdomar. ALLA!

Fernet är mycket bra mot dålig mage.

Hoppas din man kryar på sig och att du slipper få likadant

Tur att han har nån som pysslar om sig.

Ha en bra helg Marianne

Kram
/Susanne

Marianne sa...

Helena: Hej och välkommen hit! Och tack, men det är papegojblommornas förtjänst! Jag ska kika in hos dig också.

Hoppas du också har en trevlig helg!

Suzesan: Hihi, jodå, men jag vet bara inte var jag ska få tag på någonting med alkohol som är drickbart. Drinkis har öl, och någonting de kallar vin. Och så har de lite olika spritsorter producerade här i Egypten. Han får klara sig med antibiotika, te och Cola : )

Kramar!

Petra H sa...

Vilken underbar bild!! Men undra hur stabil den egentligen var?
Stackars maken, aldrig kul att vara magsjuk :-( Tur att du har sådan stålmage, ta i trä!

Marianne sa...

Petra: Haha, ja det är mycket som välter omkull på vägarna här. Tomater över hela vägen hör väl till det vanligaste : )

Nu äntligen är han feberfri i alla fall, så jag hoppas han blir pigg senast till helgen. Då måste vi fixa i ordning här för våra besökare som kommer nästa vecka.

Kram!