lördag 13 december 2008

Glad Lucia!

Fotot är hämtat hos Fotoakuten.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt trevlig Lucia. Själva ska vi till svenska ambassaden i kväll och fira. Och jag lussade självklart för Maken i morse, även om jag inte sjunger lika vackert som de gör på tv.

Vill också dela med mig av ett tips om en artikel jag fick av Mette (TACK!) till er som tycker att kattbilderna (i bland annat förra inlägget) är roliga och som tycker om katter och humor i största allmänhet. Läs en artikel om LOLCATS och lite om katterna i historien, bland annat här i Egypten.

HA EN RIKTIGT BRA LUCIA ALLIHOP, SJUNG FÖR FULLA MUGGAR OCH ÄT MASSOR AV GODA LUSSEBULLAR OCH PEPPARKAKOR!

9 kommentarer:

BiRDiE sa...

Önskar dig detsamma!
Här jobbas det, men blir luciafirande per häst senare idag - ska bli mysigt. Vår Judy ska vara tomte..! ;)

Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Tack detsamma.Här är det förkylt! Men jag är nog tuffare än de tror och ger inte upp... Tänker inte sjunga idag dock!

Suzesan sa...

Tack & Glad Lucia och ha en bra dag.
Kram
Susanne

Annika sa...

Detsamma, Marianne!! Jag ska kolla Lucian över SVT.se! Ser fram emot det.
Kallt är det, men ingen snö!
Kram!!

Marianne sa...

Hej. Hoppas du får en fin Luciakväll. Och du, jag måste säga att jag blev full i skratt när jag såg den lille kissen sova på tangentbordet. Jag säger som du. Jag känner mig likadan.
Kram

Anonym sa...

Ha en jättetrevlig Lucia!
Här äts det pepparkakor och skumma tomtar (skumtomtar), därtill julmust och glögg i lagom avvägda mängder!
kramen!

Marianne sa...

Birdie: Å vad mysigt med lusse till häst! Jag ska verkligen försöka ta tag i det där och börja rida. Har en väninna här som har en häst och hon känner till rätt många stall som är bra. Hihi, vad tyckte Judy om att få tomteluva på sig?

Kram!

Karlavagnen: Nej, inte nu igen! Eller är det allergi och du har haft katterna för länge? Glöm nu inte att gå till doktorn om du inte blir bättre! KRYA PÅ DIG!

Suzesan: Nästa Lucia får du ha en babylusse i famnen!

Kram!

Annika: Firar de inte Lucia på ambassaden? Ni bor ju så pass nära att ni borde bli inbjudna? Eller är det så många svenskar där att det inte går att bjuda alla?

Kram!

Marianne i Sverige: Nej, det räcker med att jag känner mig sån! Jag vill att du ska vara pigg och ha massor av energi! Hoppas du får det snart i alla fall!

Kram!

Kroken: Å vad gott med must och skumma tomtar! Vi fick också pepparkakor och lussebullar och kanelbullar i går, jättesöta minipepparkakor i form av både kameler och stjärnor : D Glögg också, men jag drack mest vatten. När det nu inte fanns någon must : ) Varför gör vi förresten aldrig kamelpepparkakor i Sverige, det hade väl passat bra med de tre vise männen? Kameler, palmer, stjärnor och åsnor?

Kram!

Anonym sa...

Vi sjöng, var på luciakonsert och åt lucebullar. Vad kan man mer begära? Men inget lussande för maken, där går gränsen.

Marianne sa...

Kersti: Jag har precis skrivit saffran och Kesella på beställningslistan för att kunna baka till jul. Mmm, lussebullar och pepparkakor ska det bli.

Mysigt med luciakonsert. Maken kanske lussar för dig? Här är det ju jag som vaknar först, nästan alltid, så det blev jag som blev lussen. Hahaha, han får skylla sig själv, för jag sjunger förfärligt falskt!