lördag 20 december 2008

Shaky

Den där kabeln som någon idiot klippte av i Medelhavet så att hela Egypten blev utan Internet, fungerar ibland, ibland inte, verkar det som. Just nu fungerar den. Men jag har försökt komma in och läsa en hel del bloggar som jag inte kommer in på, och jag har varit inne på en del som jag har kunnat läsa efter mycket om och men men inte kunnat kommentera på. Grrrr! Morr!

Hörde ett rykte som sa att det skulle ta ända fram till nyår innan allt är pålitligt igen. Det borde bli samhällstjänst i fem år för El Idioto som var så klumpig!

Jaha, men just nu verkar det i alla fall funka, ska försöka svara på kommentarer och läsa några bloggar medan det går.

Annars har det varit en gråmulen dag här i dag, men det har inte regnat.

7 kommentarer:

Monet sa...

Hej,
Har lite samvete för att jag inte hört av mig. Men har väntat in mammas och andras reaktioner på det du berättat.

Nu är det jul och resor till Sverige t.or. Men låt oss höras på nya året. Min mamma tyckte det var väldigt roligt att höra om dig och "nya" livet i Kairo!

KARLAVAGNEN sa...

Il idioto om det var en italienare.

Laura sa...

Hej vännen! Du har en utmaning som väntar på dig i min blogg då du hinner! ;) http://papatya.blogg.se/2008/december/one-word.html

Kram!

Marianne sa...

Monet: Du ska inte ha dåligt samvete! Jag har inte hört av mig till dig heller, jag har inte varit hos guldsmeden än (har inte hunnit), så jag har inte heller några nyheter att förtälja. Ska försöka ta mig dit någon av de närmaste veckorna i alla fall.

Ha det nu så gott i Sverige och hälsa din mamma från mig!

Karlavagnen: Haha, ok, Il Idioto! Blir det en spanjor om man säger El Idioto? På arabiska bör det bli Al-Idioto.

Laura: Jag har svarat! Kram!

Suzesan sa...

Hahaha jag skrattar åt först idiotiska italienarens !!!!hjärnsläpp!!!(om denne då var utrustad med en sån lyx)
....och sen åt Karlavagnens och din dialog. Roligt!
Hahahaha.El- al- il- hahahaha.
Men din jul låter mysig ändårå ju!!Jordgubbar till Ris á la Malta är lyxigt.
Finns det grädde i Egypten sån som man kan vispa?!
Ha en bra dag
Kram
Susanne

Laura sa...

Åh, vad jobbigt att vara utan internet! Man är ju så beroende av internet nuförtiden att man nästan har svårt att hitta på något att göra utan internet. :) Extra irriterande om man har planerat att göra något på internet men inte kan det!

Jag har inte heller hunnit läsa bloggar sedan den 3 december, vilket jag har lite dåligt samvete för, så nu försöker jag komma i kapp, men det tar ju tid. Jag tycker att du också ska ta det i godan ro och låta bloggläsandet ta den tid som det tar. :)

Jag önskar dig en GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

kram!

Marianne sa...

Suzesan: Hihi, ja det är rätt roligt med de där artiklarna el il al - ibland är det el och ibland el på arabiska, men egentligen tror jag det skulle kunna skrivas äl, för jag tycker det låter mest ä-ljud : )

Jo då, vi kommer att få en mysig jul med våra trevliga grannar, jag har ingenting emot att inte vara hemma i Sverige över jul. Det är så in i nordens kallt där!

Visst finns det vispgrädde här, jag brukar köpa ett märke som heter Juhayna för jag vet att de har rätt bra gårdar och deras mejeri är i toppskick. Så har vi franska President också, men de är så himla dyra. Ibland finns smör av det franska märket som är saltat, det brukar jag bunkra när jag hittar det.

Kram!

Laura: Visst är det handikappande när man blir av med Internet! Och då handlar det mest bara om socialt bloggande och mejlande och sånt för dig och mig, men tänk om man sitter mitt i en miljondeal och inte kan skicka ritningar och vad det kan vara! Och när hela landet drabbas så att man inte kan gå till grannen och be om hjälp. Det måste vara rena katastrofen! Nu verkar det ha ordnat sig i alla fall, som tur är, för nu har det funkat som det ska hela dagen.

Och visst tar det tid att läsa igen det man har missat på alla bloggar! Enorm tid! Men jag går i princip inte tillbaks längre än första sidan, annars kommer man ingenstans. Och det får ta den tid det tar, jag trodde jag skulle ha läst ikapp mig på ett par dagar, men det lär ta längre tid än så.

Ha det nu jätteskönt hemma hos familjen och njut av mammas mat och lillasysters upptåg!

HA EN JÄTTESKÖN JUL OCH GOTT NYTT ÅR! MUTLU YENI YILLAR!!!

KRAM!