fredag 11 december 2009

Helt slut

Fruktförsäljare längs vägkanten.

I dag är jag helt slut. Jag har sovit ända tills alldeles nyligen, ända till halv fyra på eftermiddagen! Har visserligen varit uppe några gånger, duschat och ätit frukost, men sedan har jag varit tvungen att gå och lägga mig igen och har sovit stenhårt. Har ingen feber, men jag hostar rätt elakt fortfarande och det gör rätt ont när jag hostar. Så det kanske är någonting som sitter i kroppen plus att jag har jobbat rätt hårt fysiskt den senaste tiden.

Jag går och lägger mig en stund till, tror jag.

16 kommentarer:

Desiree sa...

Jag tror att din kropp talar om för dig att du behöver vila. Kanske har du inte repat dig fullt ännu från förkylningen och sedan har du ju verkligen jobbat mycket fysiskt med att flytta, skrubba och få rent. Hoppas du känner dig piggare imorgon.

Kram

Annika sa...

Nämen, nu har du nog jobbat för hårt. Tror det är som Desiree säger, du har slitit för mycket!
VILA är det som gäller nu!
Imorrn blir det säkerligen mkt bättre!
Kramar!!!

Saltistjejen sa...

Men vännen! VILA!!!! Du ahr antagligen legat i för hårt nu med flytten och allt. hoppas du snart kryar på dig. Sömn och vila brukar vara bästa medicinen!
KRAM!

Anne sa...

Säger som övriga talare, din kropp talar om att du ska vila så lyssna på den och ta det lugnt nu! Som sagt, sömn och vila brukar vara det bästa och sen är du vips utvilad och på gång igen. Ta hand om dig!
Kramar!

Anonym sa...

Samma här. Jag sa just till min son att jag hellre skulle ha en riktig brakförkylning än att bara vara trött och hängig och skittråkig i största allmänhet.
Det är pest.

Jemayá sa...

Försenad grattis på födelsedagen! Och hoppas vilan hjälpte!! kram!

~Kina~ sa...

Låter som du behöver vila så du gör helt rätt i att sova. Sömn är bra medicin. Kroppen säger ju ifrån förr eller senare och det är bäst att lyssna på den.

Matildas fikarum sa...

Du har gjort det bra ändå! Jag blir trött bara jag tänker på flyttning.

KARLAVAGNEN sa...

Bra att du lyssnar på kroppen. Ta det nu lugnt!

ab sa...

Bra att du vilar dig. Krya på dig!

Suzesan sa...

Undra på det Marianne. Sov så länge du behöver. Kroppen säger ifrån att nu räcker det.

Jag lärde mig ett uttryck häromdan. Man sover inte, man ligger på laddning. Det tyckte jag var roligt. Som när man laddar ett batteri.

Trevlig helg.

Kram
/Susanne

Otta sa...

Det låter skönt! Ibland måste man låta kroppen få vila. Ibland är det huvudet som måste koppla av. Det är väl härligt att ligga i sängen och läsa och sedan slumra in. Är du pigg idag?

Kram

Marianne sa...

Desirée: Tack! Jag tror också att jag har jobbat för mycket samtidigt som förkylningarna har avlöst varandra här. Men nu gick jag till doktorn i dag och vägrar göra ett enda vettigt handtag, så nu ska det väl bli bättre.

Kram!

Annika: Tack! Ja nu är det bara vila och medicin som gäller för min del. Tänker inte göra ett enda vettigt skapandes grand. Inte ens skala potatis, möjligen göra såsen till fläskkotletterna Klas hade med sig från Grekland.

Kram!

Saltis: Tack! Ja nu ska det vilas och sovas för fulla muggar här ett tag. I går var jag bara vaken cirka tre timmar på hela dygnet! Så nog behöver jag vila allt.

Kram!

Marianne sa...

Anne: Tack! Ja nu orkar jag inte mer än sova och tassa upp lite emellanåt, så något annat tänker jag inte göra förrän jag riktigt känner för det igen. Skönt att Klas har tagit tag i det sista nu.

Kram!

Carina: Det är nog det som är problemet, att jag har haft flera riktigt ordentliga förkylningar i sträck samtidigt som vi har flyttat. Så nu gick det inte längre och farbror doktorn sa till och med till mig att jag inte får frysa. För nu är det kallt här, bara dryga 20 om dagarna : )

Kram!

Jemayá: Tack! Lite piggare är jag nog efter att ha sovit i nästan 24 timmar i sträck, och nu ska väl medicinen göra sitt.

Kram!

Marianne sa...

KIna: Ja nu gick kroppen i totalstrejk, så det var bara att lyssna vare sig jag ville eller inte. Ska snart gå och lägga mig igen.

Matilda: Jo vi har kommit rätt långt här i flyttstöket, men så har jag också slitit som en iller. (Sliter de?)

Karlavagnen: Ingen risk, nu gör jag inte ett dugg på ett tag. Ska bara ligga och läsa boken om Jerusalems historia och klappa katter.

Marianne sa...

ab: Tack! Jo nu ska jag inte göra annat än ta det lugnt på ett tag. Synd bara att vi missar lussefirandet i kväll.

Suzesan: Tack! Ja nu måste jag verkligen ladda om batterierna. Mat, te, god bok och katter. Ingenting annat på ett tag.

Ha en skön helg du också!
Kram!

Otta: Ja nu ska både huvud och kropp få vila. Är kanske lite piggare efter att ha sovit i nästan 24 timmar i sträck, men medicinerna ska väl göra sitt nu så blir det bra sedan.

Kram!