torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR 2010!


Strax ska vi göra oss i ordning för att gå ner på klubben och fira nyår. Jag hoppas att ni alla får fira in 2010 på precis det sätt ni önskar er - en stor, rolig fest eller under en filt i tv-soffan, en romantisk middag på tu man hand eller kanske i några få goda vänners lag.

Och jag önskar alla er mina kära läsare, både kända och anonyma

ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

23 kommentarer:

~Kina~ sa...

Gott Nytt år! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Victoria sa...

Gott nytt år!!
Kramar/Vic

Taina sa...

Gott Nytt År!!!

Kramar från CT

DILA sa...

Gott nytt år! Hoppas ni får en underbar kväll. Själva firar vi in det nya året här hemma i soffhörnet.

Kram Dila

Melting Pot sa...

Gott Nytt år!
Vi firade hos goda vänner på deras fina terass - med tak - och hade en jättetrevlig kväll. Här var det värsta monsunregnen (!?) hela kvällen och de festligheter som ordnades här på vårt klubbhus måste ha regnat bort totalt. De har byggt utomhusscen i 4 dagar och dukat massor av långbord och allt utan tak. Vår chaufför sa att det aldrig har hänt att det regnat på en nyårsafton tidigare.
Kram Lena

Elisabeth sa...

Gott nytt år! Vad är det för fin och spännande blomma på fotot?

Grekland nu sa...

Önskar att ni får ett riktigt bra år i det nya huset! Nyårskram!

Otta sa...

Gott Nytt år!!!!
Kramar
Anna-Lena och Nour

Carina sa...

Gott Nytt År Marianne!

Suzesan sa...

Det därblir min favoritblomma. Från nu. GodFortsättning på 2010.

Hoppas ni hade kul på festen.

Kram
/Susanne

Bloggblad sa...

Jag önskar samma sak tillbaka!

Här var det skönt och stillsamt i soffan med brasa, tv, vin och praliner inom räckhåll...

Nya decenniet har i alla fall börjat bra med promenad och liten tupplur.

StrandMamman sa...

Jag önskar dig allt gott som går att önska för det nya året! Kramar!!

Anna, Fair and True sa...

Vilken cool blomma!

Gott nytt år!

Bert sa...

Sådana blommor hade vi på vår stugaltan i somras. Jag tror i alla fall att det är samma sort. Vi hade den i en mängd färgvarianter. Kräsen sak, som bara slog ut när solen var stark. Har för mig att den heter något på G....

Gott Nytt Decennium, Marianne.

Laura sa...

Jag önskar er en riktigt god fortsättning på det nya året Marianne!!

Nu är jag så småningom tillbaks i bloggvärlden igen efter ett ganska långt uppehåll! Jag har saknat mina bloggvänner och jag hoppas att du och katterna har det alldeles förträffligt i er nya lägenhet som ni förhoppningsvis har fått flytta in till nu!

Kram!

pappabloggen2 sa...

God Fortsättning!!

Hoppas det var en fantastisk fest och att 2010 blir kanon för er!

Desiree sa...

Gott Nytt År till dig Marianne och god fortsättning på det nya året. Hoppas att firandet blev trevligt och att det nya året blir riktigt bra för dig.

Kram

olgakatt sa...

Hoppas du och din man får många goda nya äventyr under 2010 - och att vi får läsa om dem!
Är det en gerbera, den vackra blomman? En fantastisk bild med de små skuggorna av kronbladen!

Marianne sa...

ALLA: Tack alla ni för era fina nyårshälsningar! Nu hoppas vi att 2010 blir ett bra år för oss allihop!

Elisabeth: Jag har ingen aning om vad det är för blomma. Hade hoppats att någon annan visste : )

Laura: Vad roligt att du är tillbaka! Jag får komma in till dig och se hur det har gått för Ahmed och hans placering, hoppas innerligt att det blev en bra plats!

Kram!

Olgakatt: Jag tror inte det är en gerbera, men det kan så klart vara det.

Laura sa...

Hej igen! Eftersom det är ett tag sedan jag skrev det så ska du inte behöva leta efter det i min blogg, men jag kan tala om att det blev en VÄLDIGT bra plats, Ahmet hamnade i Adapazari som alltså ligger bara ca 10 km från Sapanca och hans föräldrar! Så fort som han börjar få dagspermissioner så kan han alltså åka hem och umgås med sina föräldrar och vila några timmar. :)Den här veckan kommer de att svära soldatseden så sedan är det "bara" ca 4 månader kvar. :) Jag hoppas att allting är bra med er! Eftersom jag har varit "borta" ur bloggvärlden i över 2 månader så tror jag inte att jag kommer att kunna läsa ikapp mig, så jag hoppar in igen mitt i allt!

Kram!

Marianne sa...

Laura: ADAPAZARI! Men det är ju helt OTROLIGT! Vilken himla tur!!! Och att det blev den korta perioden är bara helt perfekt! SEN är det över och ni kan börja ert liv tillsammans på ett helt annat sätt, slippa den där väntan på att det stora militärhindret ska bli klart. GUUUD så skönt! Ja då behöver man inte vara orolig för honom, det går ju ganska hett till i de östra delarna nu igen, så det är verkligen skönt att han inte hamnade där någonstans!

Hoppa du in mitt i allt, så himla mycket har det inte hänt här. Vi har flyttat in i nya huset och bara stormtrivs. Till och med katterna trivs bättre, de är mycket mer aktiva och lekfulla. Så det var verkligen rätt beslut. Återstår fortfarande att hänga en hel del tavlor och gardiner. Sen är det mer eller mindre klart här.

Nu ska jag försöka få tid att läsa ikapp på alla bloggar jag också!

KRAMAR!

Laura sa...

Ja, Ahmet började gråta då han fick reda på vart han skulle. Hans pappa fick veta att han hade cancer ungefär för ungefär 2 månader sedan och det var meningen att han skulle bli opererad samma dag som Ahmet skulle rycka in, så det var en stor lättnad för honom och hela familjen att han hamnade på ett så bra ställe så de inte behövde oroa sig för honom också. A:s pappa är opererad nu och ser ut att må okej, så vi hoppas på att han kommer att vara fullt återställd till sommaren!

Vad roligt att höra att både ni och katterna trivs! Såg bilderna från eran Country club och det såg ju alldeles underbart ut! Dit får du ta mig om jag kommer på besök till Kairo någon gång! ;)

KRAM!

Marianne sa...

Laura: Gecmis olsun! Men vad skönt att hans pappa verkar bli frisk. Hoppas verkligen att han återhämtar sig riktigt fort och att det aldrig kommer tillbaks! Ja då är det dubbelt skönt att Ahmet hamnade i Adapazari!

När du kommer till Kairo ska vi absolut gå till klubben, bland annat. När kommer ni? Gästrummet börjar bli färdigt!

Kramar!