torsdag 6 maj 2010

Jaha ...

Kamel.

... så var man gräsänka igen. I dag skickade jag iväg Maken på en lite längre turné, först till Istanbul och sedan till Thessaloniki. Efter det kommer han hem på en snabbvisit nästa fredag, för att ge sig av till Tyskland och Danmark och Sverige redan söndagen i samma veckoslut. Som tur är kommer min kompis M från Istanbul på onsdag och stannar en vecka, annars hade det allt blivit bra trist att vara ensam så länge. Och tur att jag har katterna, jag kan alltid skylla på att jag pratar med dem i stället för att prata med mig själv.

Tack för alla hejarop för korrekturläsningen. Det gick bra och jag skickade jobbet sent i går kväll. I dag fortsatte jag med nästa jobb och har skickat det, så nu är jag faktiskt ledig i kväll. Har en svag aning om att jag kommer att stupa rätt tidigt.

Måste förresten berätta vad jag hittade i frysen i dag. Ett stort dricksglas med en hård frusen klump av någon obestämd substans. Jag lät det hela tina och det visade sig vara ett glas öl! Gissar att Maken hade för avsikt att kyla en redan upphälld öl och glömde bort det ... som vanligt. Ett glas exploderar i alla fall inte som en burk, så jag är evigt tacksam för att det var ett glas den här gången. Och nej, jag drack inte upp det, jag hällde ut det!

18 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vad du är duktig som redan fixat jobbet! Härligt med en kväll "fri".
Och som sagt TUR att ölen inte exploderade i frysen. Vi gjorde så en gång med coca-cloa i flaska som vi skulle snabbkyla i frysen men glömde den. Usch! Vi fick städa frysen rätt länge efter att det small!
Stor kram!

Jenny sa...

Haha, nej om du hade druckit upp den hade vi nog fått komma och "rädda dig" - dricker man tinad, gammal avslagen öl, då måste man känna sig väääääldigt ensam. Eller nåt ;-). Tur i alla fall att det inte exploderat! Alltid något :-). Kram!

Marianne sa...

Saltis: Alltid lika roligt när ett nytt jobb ramlar in och alltid lika skönt när det är klart!

Jo tack, jag har fått städa frysar från både Coca-Cola och öl, det är INTE roligt och jag har förbjudit Vissa att göra så : D

Kram!

Jenny: Haha, men det är skönt att veta att ni kommer och räddar mig om jag någon gång får för mig att pimpla avslagen, upptinad bärsa!

Kram!

Anonym sa...

Idag har vi samma inläggsrubrik du och jag!

Desiree sa...

Din stackars käre make får minnsan flänga omkring. Det är dock bra att du får sällskap av din vän som kommer på besök. Besök är alltid kul.
Då har jag lärt mig något nytt. Jag trodde att glas också skulle explodera så som burkar gör men alltså inte. Tur i oturen kan man säga.
Ha det gott och sköt om dig.
Kram

Emmama sa...

Haha, det var roligt! Jag hade dock garanterat druckit upp den, öl är nåt jag gillar.. ;)

KARLAVAGNEN sa...

Kan tipsa om det spännande programmet PLUS som ikväll kl 21 CET handlar om kattsand!!! Jag menar om du vill ha underhållning!

Petra H sa...

Ha ha, djupfrusen öl kanske är gott!?
Så tråkigt med alla resor hit och dit, både för dig och maken. Men katterna måste vara glada för dina samtal med dem ;-)
Kram!

Marianne sa...

Carina: Som det kan bli! Som tur är har vi inte samma innehåll : )

Desirée: Dricksglaset var inte täckt, det är när vätskan expanderar i fryst tillstånd och blir större än behållaren, men i glaset kunde det ju expandera utan hinder : )

Ja det är inte roligt för Klas att resa så mycket, men så är det ju ibland. Det blir att tvätta den stackars lördagen han är hemma.

Kram!

Emma: Haha, men den var avslagen och bergis äcklig. Du hade väl hellre druckit en färsk bärsa?

Kram!

Marianne sa...

Karlavagnen: Jag såg det! Nu vet jag att Ever Clean och Pussi är de bästa. MYCKET bra info när vi flyttar hem så man slipper alla bottennapp : )

Petra: Frusen öl som inte är avslagen är nog okej, men den här ... : )

Speciellt Tjorvan gillar att prata. Hon kan sitta vid mina fötter och bete sig som om hon konverserar med sitt mjauande och kurrande!

Kram!

Anonym sa...

Isglass med ölsmak!

Melting Pot sa...

Skönt med en ledig kväll efter hårt jobb. Kul att få besök.

Om ett par veckor skickar jag iväg Patrik & Erik till Sverige och sedan ser jag inte Erik på 3 veckor förrän vi återförenas i Sverige. Patrik kommer tillbaka hit efter 1½ vecka. Trots att det är på mitt initiativ, så känns det i mamma♥ att inte få träffa Erik på så länge, men han kommer att ha det så bra så hos morfar, moster, katten Astrid och alla kompisar. Jag har ju Nora och Alfred i brist på katter......Kram och trevlig helg.

ab sa...

Grattis!

Din man kanske har uppfunnit ölglassen? Tror den skulle bli väldigt populär.

Marianne sa...

Matilda: Hahaha, ja men NÅGON ANNAN får testa om det smakar gott : D

Lena: Och nu har jag en ledig förmiddag, men jag räknar med att jobba hela helgen sedan.

Jag förstår att det känns att inte få se Erik på så lång tid! Samtidigt kan det vara skönt för honom att återuppta kontakten ordentligt med kompisarna. Och så slipper du oroa dig för ormar för hans del!

Inte lång tid kvar nu tills ni åker hem!

Kram!

ab: Hahaha, tack, men jag avstår provsmakningen. Som jag skrev till Matilda får NÅGON ANNAN smaka först : D

Taina sa...

Hahahaha! Så där kan jag också göra ibland när jag vill ha en riktigt kall öl. Men nu visste du ju inte riktigt vad det var så det var nog smart att låta bli att dricka upp det...

Kramen

Marianne sa...

Taina: Men ställer du in ett GLAS med öl? En burk, okej, men ett GLAS?

KRAM!

Anna, Fair and True sa...

Vad komiskt! Har stoppat in en flaska någon gång för snabbkylning men inte ett glas!

Marianne sa...

Anna: Han är rolig ibland min käre make. Det är nog den värmländska genen : )