torsdag 5 maj 2011

Ingenting om ingenting

En egyptisk pippi.

Varför ska tekniken krångla när man som bäst behöver den? Så trist att få extrajobb när man redan har fullt upp att göra. Men så är det ibland, bara att bita ihop och plöja på.

I dag har jag varit elak också. Jag tog undan allt pappersfnas som låg över hela huset och som katterna lekte med. Orsaken var att jag plötsligt såg för mig hur barnen i kvarteret kom för att klappa katterna, såg hur det såg ut här och gick hem till sina föräldrar och rapporterade att vi nog är lite konstiga i huvudet. Dammsugaren åkte fram. Men jag sparade en liten hög åt katterna, dock inte utspridd överallt.

Är helt slut i skallen just nu, bäst jag dyker i säng med en gång. Återkommer med svar på era fina kommentarer!


9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

HAhahaaa! Ja du det är inte alltid man kan låta sina älsklingar leka med sina favoritsaker. Lipton o Tazo älskar kartonger s vi låter ofta tomma kartonger vara kvar ett tag. men till slut måste man ju slänga dem för de tar en massa plats och det ser rätt skräpigt ut med flera tomkartonger utspridda i lägenheten...
Hoppas tekniken fungerar igen snart!
Kram!

Anne-Marie sa...

Typiskt att tekniken inte är samarbetsvillig när man som bäst behöver den. Här var det strömavbrott häromdagen och lade krokben för saker jag velat göra. Katterna fattar nog inte städaspekten på det hela ;) men de kommer nog att anpassa sig snart. Kram!

Annika sa...

Usch vad tråkigt...Tekniken bör helst aldrig ngnsin strula!
Hoppas fredagen blir bra iaf.
Kram!

Kim M. Kimselius sa...

Inte kul när tekniken inte fungerar. Förstår dig med det där med papperen. Mina hundar brukade få godis i tomma toarullar, och det blev en hel del papper av det, som de lekte och hade kul med...
Är på Biblioteket 12-14 den 18 maj. Har du fullt upp, eller ska vi träffas efteråt?
Kram Kim

Anonym sa...

Och fågeln Fenix återuppstår i morgon bittida?
;)

Hälsar KalleB

Musikanta sa...

Här blir det skräp och saker som trillar på golvet utan katter. Jag tror aldrig att ett barn skulle märka om det var ostädat eller ej - så du behöver inte vara orolig.

När tekniken inte fungerar blir jag nästan galen - i synnerhet om det vajsing på bilen. Eller om det blir strömavbrott när frysen pajar etc. Jag förstår din frustration helt och hållet!
kramar fårn Ingrid

Kim M. Kimselius sa...

Hej Marianne
Har gett dig en Powerful Women Writer Award på min blogg: http://kim-m-kimselius.blogspot.com/2011/05/fantastiskt-ny-bloggutmarkelse-powerful.html
Kram Kim

Marianne sa...

Saltis: Haha, jo, kartonger är kul. I går räddade jag Tjorvan ur en kartong full med packpapper, hon dök ner där och gömde sig bland allt papper. Men jag hörde hur det prasslade : D

Vissa dokument blir för tunga, och då vill de inte utan man får sätta sig och dela upp allt i mindre delar ... Så det var det teknikproblemet var.

Kramar!


Anne-Marie: Ja ibland får man krångla med tekniken för att det ska funka. Haha, nä katterna bryr sig inte så mycket om det där med städningen. Helst vill de att man inte dammsuger, t.ex. : )

Kram!


Annika: Datorer, bilar och kylskåp ska bara funka rakt av, helt utan egen vilja!

Äntligen är det sommarväder, så den här helgen blir fin!

Kramar!

Marianne sa...

Kim: TACK! Jag kommer och kikar! Katterna gillade toarullar också när de var mindre, men nu är de lagom intresserade. Som tur är har Tjorvan också slutat "äta" toapapper, dvs sitta och smula sönder en hel rulle och strö ut smulet på golvet ...

Vi ses efter bibblan! Det ska bli jättekul!

Kram!


KalleB: Hahaha, menar du att jag återuppstår eller att fågeln på bilden ska se lite mer vaken ut? : D


Musikanta: Jag tror inte heller att barn märker om det är vanligt stökigt/ostädat, men när det står kartonger och grejor och dessutom papperstussar strödda över hela golvet ... : )

Ja såna där grejor ska bara funka, och om de tänker lägga av ska de säga till en månad innan så man hinner skaffa nytt! : )

Kramar!