onsdag 4 maj 2011

Lite av varje så här en onsdagkväll

Söta penséer.

Nu är det klart! Den 4 juli kommer barnbarnen! Jippiii! Jag håller redan på att längta ihjäl mig. Nu får vi hoppas att grannarna med en dotter i Mathildas ålder är hemma just de veckorna, för det blir självklart roligare för M då. Någon kille i Daniels ålder känner jag inte till, så han får väl hänga med oss trista vuxna. Inte mig emot.

Övriga sommarplaner hoppas jag kan starta till helgen. I alla fall står de just nu på tv och lovar och lovar att det ska bli varmt och soligt till helgen, så jag hoppas att de håller vad de lovar.

Men just nu gör det mig inte så mycket att det är lite kallt, för jag måste ändå sitta inne hela dagarna och jobba med ett manus som jag håller på att redigera. En spännande deckare som jag kommer att tipsa om när det börjar bli dags för utgivning.

Håller också som bäst på att fundera på hur jag vill att trädgården ska vara. Inte för att jag ska göra allt just nu eller ens i år, men om vi ska ha fruktträd bör vi plantera dem snarast för det tar ju ett tag innan man kan baka paj på avkastningen.

Katterna tycker det är rätt roligt att flytta, för det hamnar rätt mycket packpapper på golvet och det är jätteroligt att ligga och bita sönder det till fnas. Sedan kan man jaga fnaset och springa som galningar genom hela huset av rena glädjefnatten. Ja så nu vet ni hur det ser ut på golven här, för jag har inte hjärta att städa undan allt fnas just nu. Inte ork heller, för den delen.


7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vad roligt med barnbarnsbesök!!!
Och det låter även spännande med manuset!!! :-)
Jobba på nu och njut sedan av finvädret i helgen!
KRMA!

olgakatt sa...

Arbete först, nöje sedan. Var det inte så man fick lära sig att det skulle vara?
Jobba på ordentligt så blir det dubbelt så roligt sedan!
Kram!

Annika sa...

KUL och underbart med barnbarnsbesok! Later som ett spannande manus du jobbar med just nu.
Roligt.
Kram!!!

Desiree sa...

Ja man hoppas att de har rätt och att det blir lite fin vårvärme till helgen.Imorse var det rätt ruggigt och kallt fortfarande med regn här i Stockholm. Jättekul att barnbarnen kommer till er i sommar och att ni får njuta av varandra under en lite längre period. Ha ha ler åt Stina och Tjorvan som har så kul med lite papper.
Kram!

Marianne sa...

Saltis: Ja det ska bli jättekul när de kommer. Då får det bli älgsafari och lekmuseet i Osby och lite sånt. Haha, man får passa på att göra sånt man måste ha barn med sig som alibi : D

KRAM!


Olgakatt: Jo, så måste det vara. Men nu i helgen tar jag mig ledigt, för det är en massa jobb som måste göras här hemma också.

Kram!


Annika: Längtar efter ungarna! Det är ett bra manus, men rätt mycket som måste fixas. Och det är ju det som är roligt!

Kramar!


Desirée: Ja äntligen blev det varmt och skönt!!! Höll på att svettas ihjäl när vi bar ved, då var jag ju tvungen att ha en lite tjockare tröja på mig.

Kram!

Anna, Fair and True sa...

Ska barnbarnen bo hos er ett tag i sommar alltså?

Marianne sa...

Anna: Ja de ska vara här en dryg vecka, hoppas det blir längre eller fler gånger : )

Kram!