lördag 5 september 2009

Dadelskörden tas om hand

Var ute på en liten promenad härom dagen, och när jag gick längs Alexandria Desert Road (vägen som leder till kuststaden Alexandria) fick jag syn på den här mannen som tog hand om dadelskörden. Att lastbilarna dundrade förbi bakom ryggen på honom tycktes han inte bry sig så mycket om. Själv tycker jag till och med att det är otäckt att gå på de små vallarna längs vägen eftersom trafiken är både hård och snabb.Ska till doktorn i dag. Håll tummarna för att det bara är klimakterieproblem!

11 kommentarer:

Ebba sa...

Jag lovar att hålla både tummar och tår för att du snart blir frisk.
Fredagstemat har börjat nu och det är mycket trevligt att vara med och läsa och besvara allas inlägg.
må så gott.../Ebba

Emmama sa...

Jag håller alla tummar för dig idag, hoppas allt går bra! Stor kram!

KARLAVAGNEN sa...

Tummar och tungor hålls i spänd väntan på goda besked.

Desiree sa...

Fina bilder du fått på mannen som ägnar sig åt daddelskörden. Sitter han och tar loss daddlarna från kippen eller rensar han dem på något annat sätt. Jag ska verkligen både hålla tummar och tår för dig att det går bra hos läkaren idag och att det rör sig om goda besked.

Kram.

Anonym sa...

Marianne!

Förlåt att det var så längesedan jag kommenterade på din blogg (inte bara en blogg, världens bästa blogg). Jag tänker på dig i dag och hoppas på det bästa när du är hos läkaren.
Kram Malin Hurghada

Otta sa...

Jag håller alla mina tummar!!! Önskar jag hade fler än två! :-)
Kram

Matildas fikarum sa...

Håller också tummarna. Kram!

Tina sa...

Håller båda tummarna hårt!!!

Marianne sa...

Ebba: Tack snälla du! Ja svaret kan du se i inlägget ovanför! Kul med fredagstemat, men jag får vänta lite innan jag sätter igång igen. Måste få klart den här boken jag håller på med, sedan är jag med igen. Ska försöka ta mig runt och se vad alla har skrivit i alla fall, har inte hunnit det än.

Kram!

Emma: Tack goa Emma! Det gick bra som du kan läsa i senaste inlägget! Jag är övertygad om att det är alla era goda tankar som har hjälpt!

Kramar!

Karlavagnen: Tack rara Karlavagnen! Tungor? Håller man tungan i Spanien? Hålla tand för tunga har jag hört men då håller man tyst om en hemlis. Det goda svaret kan du läsa om i inlägget ovanför!

Kramar!

Marianne sa...

Desirée: Tack söta goa Desirée! Ja det blev ett bra svar som du kan läsa i senaste inlägget.

Jag vet inte riktigt om han plockar loss dadlarna. Det ser ut så på högen på flaket närmast förarhytten, och så köper man dem väl när de är torkade. Men när man köper färska här så köper man dem på kvist. Så jag vet inte riktigt vad han gör, hann inte kolla det så noga för jag blev stormad av ett par småkillar som ville bli fotograferade : ) Ska visa dem en annan dag.

Kramar!

Malin: Tack rara Malin! Dubbeltack! Men du behöver väl inte be om ursäkt! Dels vet jag att du har varit på semester, dels hinner man inte alltid allt man vill. Vet du snart behöver jag nog lite semester, så då funderar jag på att komma och besöka er restaurang i Hurghada!

Kramar!

Otta: Tack goa Otta! Det gick bra som du kan läsa i nästa inlägg! Nej men det är väl tur att du bara har två tummar, annars hade de bergis velat operera bort extratummarna, nu slipper du det : )

Kramar!

Marianne sa...

Matilda: Tack söta Matilda!

Kramar!

Tina: Tack rara Tina!

Kramar!


STORA KRAMAR TILL ER ALLIHOP!