söndag 6 september 2009

Förhoppningsvis ...

... blir det här vår nya utsikt!

Dadelpalmer, rosa träd, en pool som skymtar fram och grannarnas hus blir kanske min nya utsikt.

Det var andra gången jag såg lägenheten i dag, och jag gillar den mer och mer. I dag fick Maken kika också, och han är också positiv. Det är de två översta våningarna på en villa, så vi får ingen trädgård utan får nöja oss med tre balkonger vilket känns alldeles okej. Det blir mindre än vi har i dag, men eftersom vi bor för stort i dag tycker jag att det bara är bra. Nu ska det pratas med hyresvärden, som är samma dam som vi hyr av nu, och kommas överens om hyra och det som behöver fixas.

Jag ska visa lite bilder från lägenheten och berätta mer, men får vänta med det tills i morgon. Nu måste jag få färdigt dagens kapitel så min käre föreläggare blir glad. Ska också försöka hinna med att svara på alla era gulliga kommentarer.

12 kommentarer:

Suzesan sa...

Spännande Marianne. Verkar som du får en fin utsikt och ter balkonger är väl inte dumt alls.

Hoppas allt ska bli bra.

Bra att göra förläggaren glad. Jobba på du:)

Kram
/Susanne

Suzesan sa...

*tre

/Susanne

Kersti sa...

Ny lägenhet låter jätte spännande. Jag har bott i samma lägenhet i 32 år. Ja den är inte riktigt likadan eftersom vi har utökat den med två lägenheter så från att ha varit en etta är det nu en femma. Men så är vi fem personer + hund som bor här nu så det är inte så att vi har jätte stort. Mycket saker har vi samlat på oss på vind och i källare. Vi borde verkligen rensa även om vi inte tänker flytta.

Marianne sa...

Suzesan: Hehe, tre balkonger var skrivet med viss ironi, det är ju jättemycket tycker jag! Jag tror den lägenheten blir toppen!

Kram!

Kersti: Oj! Det måste vara ett modernt rekord att bo i samma lägenhet så länge! Men vilken tur att ni har kunnat få lägenheterna runt omkring så att ni har kunnat bo kvar. En etta hade ju knappast räckt till familjen. Ibland kan det låta större än det är med fem rum. Men jag lovar, vi behöver INTE åtta rum med två kök ...

Emmama sa...

Vad spännande med en eventuell flytt, håller tummarna för att det blir som du hoppas såklart! Och vad glad jag blev av att läsa att alla tester var bra! Kram!

Desiree sa...

Hej Marianne, ser fint ut. Hoppas att ni kan flytta dit. Det låter underbart att få tillgång till den där countryclubben och promenadvägar och sådant. Jag förstår abslout att du är sugen på att flytta dit. Skönt med lite mindre kanske så slipper du städa stora ytor och rum som ni ändå inte riktigt andvänder. Jag är så glad och lättad över att du fått positiva besked hos läkaren och att du nu håller på att tillfriskna. Jag vet precis hur det känns då man går omkring och oroar sig för att man har någon allvarlig åkomma och sedan får reda på att det inte är så. Lättnaden och glädjen är så enorm. Det är som om man ser på livet med helt nya ögon och man uppskattar verkligen sin hälsa på ett helt annat sätt efter att ha gått igenom sådan oro. Åh vad jag är glad att du är frisk och håller på att återfå din normalvikt. Ska hålla tummarna för att flytten går smidigt och att det ordnar sig med nya lägenheten.

Lullun sa...

Håller tummar och tår för att ni snabbt och lätt ska komma överens om en bra "deal". :-)

Carina sa...

Perfekt! Det ser ut som om den utsikten är reserverad för dig! Så måste det vara.

Tina sa...

Härlig utsikt!

Anna, Fair and True sa...

Åh, vad skönt att höra att du är frisk! Och vad kul med nytt boende! Låter ju verkligen som en bra idé, särskilt eftersom det är nära till tennis och pool m m. När flyttar ni?

Marianne sa...

Emma: Tack sötis! Karlen hade inte tid att kontakta hyresvärden i dag, så jag hoppas få lite besked i morgon!

Kram!

Desirée: Tack söta Desirée! Ja det är riktigt jobbigt att gå och oroa sig och måla upp en massa skräckscenarier. Men nu slipper jag det och kämpar på mot 2 kg plus. Sedan är det bara fem kvar : )

Jag ska visa lite omgivningar i det där området också, har inte så många foton av det än, men det kommer. Det blir helt underbart att kunna gå ut och promenera, jag tror man kan gå ända bort till några hotell som ligger en bit bort.

Kram!

Lullun: Tack! Jo, jag tror vi ska kunna komma överens!

Kram!

Marianne sa...

Carina: Ja visst står det väl mitt namn på den utsikten!?!

Tina: Visst är det!

Anna: Tack raring! Jag vet inte när det kan bli flytt, men om det ska målas och fixas nytt kök så skulle jag tippa att det blir någon gång i december. November om vi har tur.

Kram!