onsdag 13 april 2011

Hasse o Tage-fnatt

Hasse o Tage undrade så här:


Här i Älmhult undrar vi: Va i helvete har dom för sig inne i banken efter ETT?


Är det så här SD menar?Om någon behöver någonting för trädgården, kontakta Hasse:Som ni vet hänger allt ihop:Till sist, ett litet inredningstips. Så här kanske Maken och jag skulle inreda vårt hus? Den här är ganska lång, men kolla lite i början när de kommer in i huset!10 kommentarer:

Pettas sa...

Ska ni ha olika storlek på dörrarna? Du en litenliten och Klas en storstor? Vore väl kul och annorlunda. Och det där med onödiga poliser var ju insiktsfullt.

Kram!

Mica sa...

Och här är Sverigedemokraternas officiella partisång, "Blåsippans väg". Men kanske inte riktigt i den version de vill ha...... även om texten är exakt.
http://www.youtube.com/watch?v=oHhYis6_3bs

olgakatt sa...

Klassiker som man kan njuta av hur många gånger som helst!
Vad beträffar bankernas öppettider så har dom faktiskt öppet till 15 fortfarande i den här byn. Än så länge...
Idag har jag varit på bibblan och lånat Harem! Det var den enda som fanns inne.

Marianne sa...

Karin: Haha, ja det vore väl fint : D Och en liten fåtölj till mig och en stor till Klas, och en liten tv till mig och en stor till Klas : D

Kram!


Mica: Märklig text SD har valt! För när det här gänget gör låten kommer man inte direkt att tänka på rasister. Men det är kanske bara en strategi de har för att lura in folk i deras nät.


Olgakatt: Ja jag skulle vilja ha alla deras filmer och sketcher. För jag tror inte det går att tröttna. Tänk alla Lindemän!

Vad bra ni har, jag får gå tillbaka till banken i morgon. Men torsdagar har de i alla fall öppet lite längre.

KUL att du fick tag i Harem! Ska bli kul att höra vad du tycker. Men man kanske ska läsa dem lite mer som reseberättelse än deckare. Nå, det är inte jag som har författat, bara överfört.

Annika sa...

Men finns inte en del av Hasse och Tages verk på dvd-box? DET vore ngt för dig!
Här stänger också de allra flesta bankerna klockan 15, men ett par ggr i veckan har de öppet på kvällen också.
Kram!!

Marianne sa...

Annika: Jo, det borde finnas, och det ska jag köpa en vacker dag när det känns som om vi har tid att bara slå oss ner och titta. Eller om jag springer på det.

Jag har för mig att de flesta banker håller öppet till fem i alla fall här i Sverige nu - men det är säkert bara i Stockholm. Här är ju inte riktigt samma rusch : ) Jag får gå dit i morgon i stället.

KRAM!

Lotta sa...

Tycker mycket om Hasse o Tage. Speciellt Tage var min favvo. En favorit är Spader Madame. Kunde ett tag nästan alla musikstycken utantill!

Trevligt med YouTubeklipp.


Kram och tack för att du tittade in hos mig på min blogg. Blev glad!

Lotta

Anne-Marie sa...

Efter ETT!?! Stänger de så tidigt? Här har bankerna faktiskt öppet till 17 måndag-torsdag och till 18 på fredagarna. Stänger man fortfarande banker i Sverige vid 15-tiden? Hasse och Tage var/är genier. Jag läste en bok av Hasse (tror jag det var) för många år sedan som heter "Varför är det så ont om Q?". En helt underbar bok. Kramar!

Musikanta sa...

Här hos oss stänger banken ett vissa dagar, torsdagar och måndagar är öppet till kl. 18. Men INTE kassan - den stänger kl.15 de dagarna...

Finns inga som kan mäta sig någonsin med Hasse och Tage! Tack för videosnuttarna!
Kram!

Marianne sa...

Lotta: Det ligger rätt mycket Hasse o Tage-klipp på You Tube. Tror det har kommit mer efter att Lena Nyman gick bort.

Jag kommer tillbaka till din blogg!

Kram!


Anne-Marie: Det visar sig att om man inte ska till kassan kan man ringa på hos banken på BAKSIDAN efter ett. Hon glömde säga det i går ... Jag vet inte hur de andra bankerna har öppet här, men SEB stänger ett alla dagar utom torsdagar när de har öppet till 17.30. I Stockholm tror jag att alla banker har öppet till 17.30 alla dagar. Lite olika alltså.

Jag googlade nu, och det är mycket riktigt Hasse som har skrivit den boken. Jag har inte läst den, faktiskt. Ja de var så himla bra. Nu är det bara Hasse och Gösta Ekman kvar, Lena Nyman dog ju nu för lite sedan. Så trist, det är liksom hela ens uppväxt som försvinner när de går bort.

Kram!


Musikanta: Er bank har alltså öppet mer än min. Fast jag vet som sagt inte hur det är med Handelsbanken och Swedbank, de kanske har öppet längre. SEB stänger ett. Fast man kan tydligen gå dit i andra ärenden ända till tre. Konstigt det där att de inte kan ha alla funktioner öppna när de ändå jobbar!

Hasse och Tage är bäst! De kunde vara roliga utan att vara elaka mot andra.

Kram!