lördag 23 april 2011

Okontaktbar

Vi har flyttat in i huset och vi har fått bredband och allt, men ingenting vill funka just nu. Eller jo, det mesta funkar utom bredbandet. Återkommer så snart jag kan!

Önskar alla en riktigt GLAD PÅSK så länge!

15 kommentarer:

Pettas sa...

Glad Påsk!:D

Petra H sa...

Så frustrerande! Själva har vi inte lyckats få datorn att acceptera det trådlösa nätverket i Spanien så jag sitter fastkopplad till modemet insvept i en filt (vardagsrummet är det minst använda och kallaste rummet i huset!!)...
Men grattis till inflyttningen! Så mysigt att vara på plats, även om det kanske känns som ni campar i ert eget hus?
KRAM!

Suzesan sa...

GladPåsk Marianne

Kram
/Susanne

olgakatt sa...

Glad Påsk!
Hoppas ni får bredbandet att fungera i rappet!
Att det alltid ska strula, bah!

Anne-Marie sa...

Håller tummarna för att ert bredband blir samarbetsvilligt igen. Visst är det konstigt så beroende man blir av internet och att man nästan får abstinensbesvär när det inte fungerar. Glad påsk och kramar!

Saltistjejen sa...

Hoppas det fixar sig snart!
Skönt att ni flyttat in ordentligt nu ändå och hoppas ni har en bra påskhelg trots allt som fixas och donas hos er nu!
KRAM!

Kim M. Kimselius sa...

Vilken underbar tid att flytta in i ett nytt hus. Upptäcka vad som spirar i rabatterna, börja våren på ett nytt fräscht ställe. Måste kännas helt fantastiskt!
Kram Kim

Desiree sa...

Glad påsk till dig Marianne. Jag antar att du har fullt upp ändå fast det är stul med bredbandet.
Kram!

Annika sa...

Varför strular alltid sådant där då man flyttar in??
SÅ irriterande.
Jag hoppas att ni fick en fin påsk!
Kram!!

mia sa...

Hoppas på husbilder snart!

Kersti sa...

Frustrerande. Hoppas att du har kunnat koppla bort det :) och njuta av det vackra vädret och påsken.

Marianne sa...

Karin: Hoppas du har haft en bra påsk också!

Kram!


Petra: Vilken mardröm att sitta fast vid ett modem! Och i det kalla rummet dessutom. Tack och lov för moderna uppfinningar - när de funkar!

Ja vi campar i vårt eget hus. Så är det. Och jag längtar tills vi kan bo utan den här bruna heltäckningsmattan som luktar lite sunkigt ... Men det går, klorin kommer man långt med, och jag ska se om man kan hyra någon mattschamponeringsmaskin för att bli av med "doften".

KRAMAR!


Suzesan: Hoppas du också har haft en glad påsk!

Kramar!

Marianne sa...

Olgakatt: Tack det samma! Nu funkar bredbandet, tack och lov! Man blir ju alldeles knäpp när man inte har kontakt med omvärlden!


Anne-Marie: Ja nu funkar bredbandet, det är faktiskt ett rätt smidigt system. Internet är livsnödvändigt, man kan inte överleva utan!

Kramar!


Saltis: Ja nu har vi verkligen flyttat in ordentligt efter att flyttstädningen är klar. I morgon lämnar jag nycklarna till lägenheten. Ska bli SKÖNT att hela den biten blir klar. Och det var en himla tur att det var påsk, som jag skrev i nya inlägget.

KRAMAR!

Marianne sa...

Kim: Ja det är perfekt inflyttningstid! I nya inlägget kan du se det som växer i trädgården - förutom mossan då förstås : ) Hoppas jag hinner rensa lite löv hos jordgubbarna i morgon!

Kram!


Desirée: Hoppas du också har haft en bra påsk! Ja vi har haft att göra, så i och för sig kanske det är tur att vi inte har haft bredbandet : ) Och lika mycket tur att det kom nu äntligen!

KRAMAR!


Annika: Ja det kan man fråga sig! Telefonjack och allt fanns ju redan innan, man hade fattat om någon skulle hit för att koppla ledningar, men det har ju inte behövts. Nå, nu är det igång - hoppas det håller också!

Hoppas att ni också har haft en bra påsk!

KRAMAR!

Marianne sa...

Mia: Det lär dröja innan det blir fint här, men det kommer nog bilder snart ändå : )


Kersti: Vädret har vi bara hunnit konstatera att det har varit fint, och att man inte har behövt bylta på sig en massa kläder. Men även det är bättre än när vädret är trist när man ska jobba så här!