måndag 18 april 2011

Hjälp vad med grejor!

Nu är vi MÖRA, både Maken och jag! Jag är så stel i kroppen att det är halv katastrof om jag tappar någonting på golvet, för jag kan knappt böja mig ner och plocka upp det. Och hur ska då inte flyttkillarna känna sig efter att ha burit 364 paket med våra grejor? De har dessutom börjat packa upp en del möbler, de vi behöver medan vi renoverar. Allt annat får stå kvar i sina paket, på så sätt är de mest skyddade. Maken och jag har packat upp hela köket, men med det inte sagt att det är någon slags ordning. Målet är att packa upp så många kartonger som möjligt innan killarna åker i morgon, så att de kan ta med dem. Jo, för de kommer tillbaka i morgon och fortsätter packa upp. Just nu står alla köksattiraljer på bänkarna i köket, jag hoppas kunna stoppa undan dem i morgon och få någorlunda möblerat på övervåningen där vi ska bo under renoveringen av undervåningen.

Blev det rörigt? Inget emot hur det känns i min skalle! Lite bilder i stället, fast jag hann inte ta så många.

Lastbilen. Vi har så mycket pryttlar att det blev lastbil MED SLÄP!

Det var fullproppat i bilen.

Varenda liten kartong prickades av för att se så att allt var med. Maken skötte sysslan en kort stund medan jag fotograferade, men sedan tog jag över igen.

Pirror.

Nu ska jag försöka svara på kommentarer, sedan tror jag att jag kommer att däcka. Vi ska ju upp tidigt i morgon igen eftersom flyttkillarna kommer.12 kommentarer:

olgakatt sa...

Den här delen är jag INTE avis på!

ela sa...

Jag flyttade själv några gånger - men det här - oj - det låter hur jobbigt om helst!

Musikanta sa...

Säger som Olgakatt - när det ser ut så här är det inget kul. Men sen glömmer man allt jobb när det väl ordnar sig. Lycka till med uppackningen!

Kramar från Ingrid

Pettas sa...

Puh, jag får besvärlig abstinens....en sådan jag inte alls vill kännas vid och minnas överhuvudtaget. Nu har ni dagarna inprickade med arbete ett tag framöver. Allt har som vanligt sin tid och litet roligt är det ändå när nya tider, förändringar till det bättre är på gång. Lycka till!

Kram!

Suzesan sa...

Men åhhhhh Marianne. Nu är det verkligt ....Ditt hus ditt hem....sorry ert hem.

Kämpa.
Sen kommer du må såååå bra och fint det där med penséer i krukor. Go for it. Det kommer bli fint. Undrar vad dina katter tänker men de är väl vana globetrotters som de är. WOW. Skönt ändå att komma in före påsk. Eller??!

Flytta är det jobbigast man kan göra. Ja nåt sånt....

Kram
/Susanne

Bloggblad sa...

Jag tycker faktiskt att du kan få slippa att svara artigt på allting, vi vet att du läser och att du har annat för dig.

Den stora joddlarbalkongen är vääääldigt lik vår.

aurorabuddha sa...

Snygga till! Snart kommer jag och halsar pa! :o)

Desiree sa...

Ja nu behöver du verkligen en god natts sömn. det är ett hästjobb att flytta ska gudarna veta. Men det kommer att bli kanon och nu äntligen får du dina saker. Jag kan tänka mig att du längtat efter dem mycket.
Kram!

Katarina sa...

Att flytta ÄR jobbigt! Hoppas du fått en god natt sömn! Lycka tilll med projeket, packa upp, flytta runt.. osv..

Härligt att grejerna är hemma nu!

Kram

Saltistjejen sa...

Lycka till med uppackning och renovering! Det ÄR verkligen jobbigt att flytta. Tungt också. Kanske kommer din rygg kännas ungefär som min imorgon.... (eller idag blir det ju ser jag nu när jag kollar klockan....
KRAM!

Annika sa...

USCH, det är en PAIN att flytta! En äkta pain, och det tar sådan tid att komma tillrätta, men kul är det ju också.
Du, den där granen på bilden längst ner tar ni bort va?
SAäger jag och lägger mig i ;-)
KRAM!!!

Bert sa...

Alltså - Det där huset ser ju nästan ut som vår stuga. ;-)