söndag 19 januari 2014

Inte hunnitSorry, har bara inte hunnit blogga i dag, sitter med ett projekt som måste bli klart. Så det blir bara en soluppgång så länge, taget från mitt lilla köksfönster med telefonen (synd att jag inte släckte lamporna i bakgrunden ...).

Vi ses i morgon igen! Sov gott så länge!


8 kommentarer:

Musikanta sa...

Morgonstund har guld i mund, verkligen!
Kram

Musikanta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Musikanta sa...

Det var jag som dubblerade...

Freedomtravel sa...

Dramatiskt och vackert! Himmel kan vara så vackert, har insett det ännu mer nu när vi bor vid vattnet och av någon anledning samtidigt ser mer av himlen och dess skiftningar.

Annika sa...

Fint!!
Jag tycker det är så skönt att vara bloggledig på helgen. Passar mig bra, just nu. Det kan ändras, men lite bloggvila ibland mår alla bra av.
OCH nu SNÖ!!!
Lovely!!!!
Kramar!!!

Marianne sa...

Ingrid: Det är sånt som händer! :-)

Ja det är vackert om morgnarna! Önskar att jag var så där morgonpigg att jag orkade ta en massa soluppgångar, men jag får vara glad för de få! :-)

Kramar!

Marianne sa...

Freedomtravel: Oh, ja, himlen är så vacker över havet, den blir så mycket större vid havet. Och ljuset är så annorlunda. Jag saknar havet, har bott vid vatten hela mitt liv, nästan, så jag är inte riktigt van att bo så här inne i landet.

Härligt för er att få bo med vatten i närheten!

Marianne sa...

Annika: Ja för mig är det lite olika när jag kan vara ledig och när jag måste jobba intensivt. Men det är så klart skönast att vara ledig och kunna hitta på något när Klas är ledig. Icke så den här helgen, men jag är glad att jag har jobb!

Yeay, äntligen lite snö som lyser upp! I dag blev det härlig vinterpromenad även för mig.

Kramar!!!