fredag 16 juli 2010

Allt har sin förklaring

Det HÄR är bergis orsaken!

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

11 kommentarer:

ab sa...

Huga! ;(

Jag läste att katter måste ha det där kattgräsknarket och köpte till mina - de blev extatiska, men sedan verkade det som om de fick huvudvärk, baksmälla, så det blev ingen mer gång.

ab sa...

Hallå, liksom?

Var är alla?

Marianne sa...

ab: Hahaha, jag tror alla har semester och dessutom är det helg! Själv har jag varit "aningen" okoncentrerad, på dåligt humör, trött, irriterad mm så jag har hållit mig ifrån bloggen för annars hade det bara blivit gnäll, improduktivt gnäll. Nu är jag gladare!

Mina katter nöjer sig med att man repar lite gräs och tar in ibland, särskilt Stina blir glad då. Egentligen har jag inte riktigt fattat vad just "catnip" egentligen är. Har inte orkat slå upp det på alla år! : D

Kram på dig!

Eva Henriksson sa...

Glömde säga att jag är så glad att inget farligt fanns.
Det blir väl glasögon efter Hess???

Marianne sa...

Eva: Tack! Jag är också glad för det! Jag får prata med ögonläkaren sedan när alla tester är gjorda, så får vi se om jag kan få mina glasögon till slut : )

ab sa...

Väntad resultat på magnetröntgen - men så skönt att få bekräftelse!

Catnip är ett speciellt kattknark, kattmynta på svenska. Rekommenderas inte. Katter som får sniff på det uppför sig som tunga narkomaner.

Marianne sa...

ab: Ja det är just det, att få bekräftelse på något som man intuitivt vet, trots att tankarna snurrar bara för att en läkare har sagt så där. Himla onödigt!

Just det, kattmynta heter det ju! Det visste jag om jag hade tänkt efter lite till ... Jag vill inte ha knarkarkatter, de är galna nog utan! Hjälp vad trött jag är nu, får nog gå och lägga mig och ha nya krafter i morgon.

Otta sa...

Det är härligt för katter! Kissen blir som tokig, 6 månader igen. Rekommenderas definitivt.

Kram

Marianne sa...

Otta: Så roligt, ab rekommenderar det inte för att katterna blir som knarkare i abstinens, och du rekommenderar det för att de blir som barn på nytt! Olika katter kanske reagerar olika?

KRAM!

Otta sa...

Ja, vissa katter reagerar inte alls. Inga abstinenser från Kissen sida, däremot uppför hon sig som hon är hög/full när hon får det. Leksaker med det i reagerar hon inte alltid på, men förra julen fick hon en som hon var så glad för. Slickade/tvättade den som besatt. Hoppar runt och tokar sig. Det finns också spray man kan använda på leksaker. Väl värt att testa en gång i varje fall...

Kram kram

Marianne sa...

Otta: Ja jag får väl testa en gång sedan, de här två skulle behöva lite gymnastik : ) Klas är bra på att leka med dem, men när jag försöker nappar de inte alls. Mig vill de bara gulla med - och ha mat.

Kramar!