måndag 12 juli 2010

Jobbar

Jag har fått lite jobb att göra, så jag håller på att läsa in mig för det. Det är alltid bra att känna till lite grann om ämnet man ska ge sig i kast med. Så det blir bara ett kort inlägg i dag, och några bilder på några andra som jobbar så svetten lackar. Jag vet inte hur det ser ut när man kapar järnstänger i Sverige, men jag antar att man har någon sorts automatisk kap som underlättar. Här sker det hela lite mer manuellt. Killarna är i alla fall glada!
11 kommentarer:

Otta sa...

Det ser onekligen rätt roligt ut! Två tittar in i kameran hela tiden och de andra jobbar för fullt!

Ta det lugnt med arbetet! Blogga skall du ha lov att göra...vi sitter ju och väntar på dina inlägg! :-)

Många varma och klibbiga kramar från ert varmt Skåne...

Marianne sa...

Otta: Hahaha, "Tyvärr, det hela är två dagar försenat, för hon BLOGGADE i stället". : D

KRAM!

Pettas sa...

"Simma lugnt!" översätt i lugn och ro. Allt har sin tid.

Kram!

Saltistjejen sa...

Arbeta du. Bloggen finns kvar. Vi med!
Och DU vilka bilder!!!! :-)
Kram!

Fröken Anki sa...

Allt arbete blir lättare om man har ett leende på läpparna. Roliga bilder!

Lycka till med jobbet och researchen,
kram

P.S. Är AC:n fixad nu eller?

Molly sa...

Hej! Som du säkert har hört har vi ju värmebölja här i Sverige, över 30 grader. Det kanske du tycker låter rätt svalt och skönt ;-) Tänkte passa på att fråga just om det. Hur lång tid tar det innan man vänjer sig vid hettan när man flyttar t ex till Egypten? Hur känns det då, blir ni inte lika svettiga och mosiga i huvudet eller hur funkar det? Det sägs att det ska bli svalare här imorgon, bara runt 25. Det låter underbart! Ha det bra hälsar Molly

♥ Hannele på Hisingen sa...

ser ut som Jacques Tati's film

ab sa...

Och de är påklädda! Ingen vettig människa söderöver går omkring halvnaken i solen, om det inte är sub-Sahara där man har naturligt skyddande pigment.

Det är VERKLIGEN varmt här idag...

Anna, Fair and True sa...

Ser jobbigt ut. Kanske bra idé för något svenskt företag som vill ta sig in på en ny marknad.

Marianne sa...

Karin: Synd bara att man inte har supersimultankapacitet så att man kan skriva blogg, läsa bloggar, jobba, läsa böcker, promenera och gulla med katter samtidigt : )

Kram!


Saltis: Tack vännen! Önskar bara att man hann med både ock. Jag har alldeles för stort sömnbehov för det, man skulle vara sån där som bara behöver fyra timmar per natt så man hann med mer. Well, well ...

KRAM!


Anki: Och allt arbete blir lättare när det är roligt, och det här är roligt!

AC:n ska fixas på torsdag har han lovat, så jag sitter med frusna vattenflaskor fortfarande. Grejen var att AC-mannen inte kunde förrän då.

Kram!

Marianne sa...

Molly: Hej Molly! Ja ni har det lite varmare än vi just nu, verkar det som! Här hade vi bara 33 i dag : ) Jag tror inte att man direkt vänjer sig vid värmen, men har man haft dryga 40 i en vecka upplever man 33 som rätt behagligt. Däremot är 33 väldigt varmt om man går från 25. Dessutom är det torr värme här, så 30 grader här är mycket bättre än 30 grader i t.ex. Puerto Rico där det är hög luftfuktighet. Jag vet inte hur luftfuktigheten är i Sverige, men den är nog högre än här, min man sa att han var rätt svettig, han är utanför Borås just nu.

Kram!


Hannele: Hej! Det var länge sedan! Hoppas allt är bra med dig!

Hahaha, ja det har du nog rätt i, det ser rätt komiskt ut faktiskt!


ab: Det finns nog en vettig förklaring till varför folk är noga med klädseln i de här länderna, även om det kan gå till överdrift ibland.

Har du varit och badat igen i värmen?


Anna: Det var nog mest jobbigt för den unga killen. Han i skuggan i bakgrunden ser inte ut att lida något värst, och han i blå tröja som övervakar det hela har det nog rätt bra han också. : )

Kram!