torsdag 10 juli 2008

Award


Jag har fått en utmärkelse av Fritt ur hjärtat! Jag tackar ödmjukast!

Naturligtvis vill jag gärna skicka den här utmärkelsen vidare. De bloggar jag har valt är allihop engagerande och välskrivna bloggar illustrerade med fantastiska foton. Alla fem skriver så målande att jag ofta känner mig som om jag befinner mig på plats hos dem, jag blir rörd och glad och inspirerad av det de skriver. Jag skickar utmärkelsen vidare till:


PS. Adressen till bilden är: 
http://2.bp.blogspot.com/_vLNcaEzAdmY/SHY3Q84ar9I/AAAAAAAAEVg/fReKO_-TAz4/s1600-h/Award.jpg

11 kommentarer:

Petra H sa...

Åh tack Marianne, vad glad jag blir!! Jag håller med om att de andra tjejerna också skriver bra, precis som du!
Jag försökte förklara för några vänner igen om hur kul, intressant och lärorikt det är att läsa bloggar, speciellt de som handlar om oss utlandssvenskar! Jag tror inte riktigt att icke-bloggläsare kan förstå hur man kan få nya vänner genom bloggvärlden... mina vänner verkar iaf ganska oförstående!

Fritt ur hjärtat sa...

Håller med Petra, det känns som en egen familj på något sätt. Jag som inte bor utomlands har ju halkat in och lär mig massor, jag kan också ställa frågor och få svar. Det är roligt att följa Awardens väg nu, vart den förs vidare.

Lullun sa...

Oj, man tackar och bugar allra ödmjukast för utmärkelsen och de fina orden. Utan att säga för mycket om min egna blogg, så var det bra bloggar du valt! :-)
Internettiden håller på att springa ifrån mig... Vi hörs mer framöver! :-)

Desiree sa...

Tack så mycket, jag blir jätteglad över den fina utmärkelsen. :-) Det är faktiskt den första utmärkelse jag fått. Nu sitter jag här och är både lite stolt och ler. Tack! Jag ska skicka den vidare.

Marianne sa...

Petra: Det roligaste med utmärkelsen var att få ge den vidare till just er fem. Jag håller med, det är många som inte förstår vad bloggarna betyder, särskilt för oss "utlänningar", att man faktiskt kan tycka om människor man aldrig har träffat. Det går inte att förklara, tror jag. Det roliga är att maken nu tvingar på hela släkten i Sverige att läsa min blogg, även äldre som bara har hört talas om Internet : ) Det är nog all god mat han har fått tack vare bloggarna, han säger aldrig något negativt nu för tiden!

Simone: Ja bloggarna har verkligen blivit nya vänner, det är så oerhört berikande. Plus allt man lär sig! Och som du skrev, att man får svar på kommentarer tycker jag också är viktigt, för det är det som utgör dialogen, det som utgör den riktiga väven i bloggandet. Ibland har man kanske inte möjlighet att svara, vid barnafödande, operationer och vad det kan vara, men just generellt sett.

Lullun: Jag trodde att du var helt frånvarande under semestern! Din blogg ingår helt klart i toppen! Hoppas du har det jättebra nu!

Desirée: Du ska vara stolt över din blogg, den är väldigt bra! Konstigt att du inte har fått någon utmärkelse tidigare!

Saltistjejen sa...

Å TACK Marianne!!!!
Vad GLAD jag blir!!
ledsen att jag itne kommenterat detta förrän nu, men dygnen just nu är så fulla att jag iten alltid har riktig koll på vare sig vilka mail eller sms jag svarat på. Alltså itne ehller vilka bloggar jag kommenterat....
Jag blev iallafall jätteglad och tycker det känns roligt! Jag känner vekrligen att du nästan alltid skriver en rolig, bra, tänkvärd kommentar till mina blogginlägg vilket jag också uppskattar otroligt mycket!!
Din egen blogg följer jag ju också och jag gillar den jättemycket! Även om jag itne alltid är lika duktig som du på att skicka kommentarer.

Hoppas du ahr en skön helg och att du ser en ände på allt jobbandet!

Kram!

Marianne sa...

Saltis: Det är ingen människa som begär att du ska ha full koll på annat än Ella just nu! Du kan ju inte gärna be henne vänta lite med att äta tills du har kommenterat färdigt : ) Fy, vilken hemsk tanke, och ändå var det väl några barn som svalt ihjäl för att föräldrarna spelade dataspel?

Bara mitt jobbande gör ju att jag har svårt att formulera mig - mer än jag gör tio timmar om dagen när jag sitter och funderar på vad som är för fel i en mening bara för att upptäcka att kommatecknet ska bort eller liknande. Hur är det då inte när man har en liten nyföding!

Bara 18 kapitel kvar ...

Ha en jätteskön helg! Kram!

Anonym sa...

Marianne!!! TACK. GUD vad glad jag blir!!! TACK!! Har absolut inte tid att anta din utmaning just nu, tyvärr...
Sitter på bibblan i Närpes.
TACK, kära Marianne...blir glad!! OCH jag är helt på din bana vad gäller dina bloggar som du listat...
KRAM från ett soligt och blåsigt Närpes!!

Annika (som inte ids logga på)

Marianne sa...

Annika: Ni är ju bäst ju!

Hoppas du har det skönt i Närpes, jag är lite avis faktiskt. Men nu kommer Klas hem på torsdag morgon så då blir det lite roligare här. Och på lördag kommer "ungarna", det ser jag verkligen fram emot!

Kram! Hihi, från ett soligt Kairo : )

BiRDiE sa...

Den är du värd!
Kram från en som håller på att läsa ifatt ;)

Marianne sa...

Birdie: Tack, jag rodnar av glädje.

Kram!