torsdag 24 juli 2008

Det roligaste med trappstegspyramiden i Saqqara ...


... var självklart att äntligen få rida åsna. Vad åsnan tyckte om saken framgick inte, men det var kanske inte hans högsta önskan en het dag i öknen.

8 kommentarer:

Bert sa...

Får åsnor ryggproblem?

Desiree sa...

Åh vad söta de ser ut. Men åsnan ser väl inte allt för pigg ut men den borde iför sig vara van vid öknens hetta och ridturer.

Suzesan sa...

Hahahah. Så fina de är. DE ser nöjda ut. Som riktiga beduiner nästan. Söt åsna. Han ser trött ut men nöjd.
Kram
Susanne

Marianne sa...

Bert: Med tanke på de laster de vanligtvis får bära tror jag ändå att den här lille rackarn är rätt lyckligt lottad. Han behövde bara bli lite puttad på i baken så gick han så snällt, så snällt.

Desirée: De är söta. Världens sötaste : ) Alla i öknen måste vara vana på något sätt, för jag fattar inte att de orkar stå där mer än den timme vi gick runt! Begriper det inte! Vi släpar ändå på vattenflaskor, men egyptierna verkar överleva utan.

Suzesan: De var väldigt nöjda. Utom att Mathilda ville åka vidare till stallet för att rida mer åsna. Tills hon kom på att hon var rätt hungrig och ville hem och äta lunch och BADA : )

Kram!

Lia sa...

Åh, vad härligt du har det med besök! Vilken drömfarmor: bananpannkakor, pool och kultur. Jag skulle INTE tacka nej till allt det=). Har suttit och tokstitrrat på din blogg i säkert 10 minuter nu. Anledning: KATTUNGAR!!!!! Jag får en klump i magen och hjärtat slår på ett helt annat sätt så fort jag ser dem, underbara, ulliga, gulliga...åh, såå söta! Hahaha, ja då kan du hälsa din man att han är en kollega till mig! Är sedan 9 år tillbaka anställd på samma företag och återfinns på varuhus 015 =)) Kram

Marianne sa...

Lia: Han hälsar tillbaka! I dag fick de hemgjord hallonglass av farmor. Man måste ju passa på när man kan : ) Jag pratade lite med kattungarna som bor i grannens trädgård, de var lite tveksamma till det där med att prata med en människa, men de stod i alla fall still och stirrade en stund på mig.

Kram!

BiRDiE sa...

Gud vilken underbar bild - den gör mig lite avis faktiskt ;) Vill oxå dit!

Marianne sa...

Birdie: Där var riktigt fint med lite genuinare ökenkänsla än vid pyramiderna i Giza. Det var sån där sandstrandssand där. Hoppas du kommer hit medan vi bor här!