lördag 19 juli 2008

Världens bästa dag

I dag är världens bästa dag, för i dag kommer sonen med familj äntligen på besök! Klockan tre landar de på Cairo International Airport och då ska vi stå där. Jag kommer förmodligen bete mig som en otålig femåring innan de väl är ute ur pass- och tullkontroller.

Under två veckors tid ska vi sedan turista, slappa, leka och äta gott. Några närmare planer har vi inte gjort än utan tar nog dagen lite mer som den kommer.

Gårdagen ägnade jag i alla fall åt storstädning av gästrummen i källaren och eftersom det är stort som en ordinär svensk lägenhet tog det lite tid. Nu är det i alla fall fint och rent, även om jag har lite träningsvärk och diskbråcket i nacken inte riktigt gillade övningarna, men med lite vilja går allt.

Nu ska jag gå och göra en potatissallad som vi ska ha till middag, så kan jag ägna mig åt annat än matlagning sedan när de väl är här.

Och det kommer nog att bli ännu mer si och så med bloggandet de kommande två veckorna än det har varit när jag har jobbat intensivt. Så vet ni varför. Men jag återkommer, definitivt! Jag ser det här som min semester, så nu är det min tur att hoppa av glädje!
 

10 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Släpp känslorna loss, det är sommar! Nu går du ut och beter dig som en femåring på flygplatsen, sedan njuter du av ditt besök! Strunta i bloggen, det blir trist men vi klarar oss ett tag!

Suzesan sa...

Jipiiii! Jag håller med ...ut och bete dig som en femåring. Det har man all rätt till när man får sånt fint besök. Så härligt. Åhhhh ja det är så kul att läsa alla dina inlägg men ha semester nu Marianne. Man får väl läsa när det finns nåt nytt. Nåt nytt kommer det väl. Så kul det vara att läsa jag förstår hur glad du är.
Sköt om er och kom snart tillbaka till bloggen
Kramar
Susanne

Marianne sa...

Karlavagnen och Suzesan: Tack, jag ska bara njuta och roa mig! Något litet inlägg kommer nog då och då. Och jag lovar att bete mig som en femåring : )

Nu är potatissalladen klar, allt som återstår är sedan att köra in köttet i ugnen och skära ihop salladen, för jag sköljde grönsakerna i går. Lite smink i lilla fejset, så är jag färdig också.

Kram på er båda två!

Marianne sa...

Åhhh, jag önskar dig verkligen en massa sköna dagar med din familj. Jag som har mina inpå stugknuten har nog svårt att förstå hur man kan vara borta från dom så länge.
Så ut och hoppa runt i en massa glädjeskutt och njut av varje minut. Och naturligtvis tittar jag in på bloggen då och då för att höra lite av era äventyr, för jag tror nog du måste skriva av dig lite emellanåt, hi,hi.
Kramar från Marianne i Sverige

Nettan sa...

Härligt, ha en fin semester med familjen!

trollpackan sa...

Åh, vad kul för dig!
Ha nu så skönt och trevligt och bara njut så mycket som du kan!;)
Höres!
Kram!

Desiree sa...

Vad kul att sonen kommer på besök. Njut av besöket och ha det riktigt trevligt.

Marianne sa...

Marianne i Sverige: Jag njuter av fulla muggar. Hur kan man annat när man har världens bästa son, världens bästa svärdotter och världens bästa barnbarn? Tyvärr har jag inte kunnat bada för jag halkade ner i ett hål i går och fick ett jättesår på benet. Men när det har läkt ihop lite så!

Kram!

Nettan: Vi har toppensemester. Och Klas jobbar bara några halvdagar den här veckan, så han är också med för en gångs skull. Han skippar pyramiderna i morgon, dock.

Kram!

Trollpackan: Helt underbart! Man vet att man lever när man har en 8-åring och en 12-åring i huset. De har fått order om att inte köra slut på farmor, inte helt i alla fall : )

Kram!

Desirée: Det är så roligt att ha dem här och i hela två veckor. Tur att vi har pool, ungarna hade bott där om de hade fått. De hinner knappt komma in och torka förrän de börjar tjata om att bada igen!

Kram!

Jessica sa...

oh besok, visst ar det kul!! och jag kan tanka mig som farmor att fa ner barnbarnen ar nagot alldeles extra. Som mamma brukar saga "livets efterratt". Sjalv har jag ocksa besok nu sa vallingforradet ar pafyllt och allt annat som var bestallt.
Njut av familj och glom oss bloggare, vi finns kvar!

Marianne sa...

Jessica: Vad bra att du har fått påfyllning i vällingförrådet, själv har jag fått påfyllning i kaffe- ost- och Bregottförrådet : D

Det är så roligt att ha besök, men man kan gott behöva vila upp sig så här vid bloggen en liten stund innan ungarna vaknar, sedan är det full rulle igen. Just nu sover hela huset utom jag och katterna.

Ha det jätteskönt du också och njut av besöket!