fredag 4 juli 2008

Tomatlåda


Hoppas alla som har semester har en trevlig semester.
Hoppas alla i Amerika har en trevlig 4th of July.

Själv bara jobbar jag. Men nu ska jag trösta mig med en färsk mango.

3 kommentarer:

Emil sa...

Sådana där lådor används också vid förvaring av olika fjäderfän.
När fågelinfluensan drabbade Egypten så sa regeringen att ingen fick ha fåglar på taken utan ett speciellt tillstånd. Hade man inte det här tillståndet kunde man få böter.
Så där jag bodde fångade vi in alla takets duvor och åt upp dem. Nu vet jag inte riktigt vad som hände med detta förbud för sist jag var i Egypten så var det lika mycket duvor och höns på taken som vanligt...

Iaf så var det rätt bissart med den massiva duvavrättningen som givetvis finns dokumenterad, konstigt nog är det få som vill titta på dessa bilder! =)

Det är så trevligt med en blogg som uppdateras ofta. Tack för trevlig läsning!

KARLAVAGNEN sa...

Ja med har jobbat idag och inte firat någon nationaldag.

Marianne sa...

Emil: Tack för dina fina ord! Jag blir jätteglad. Just nu jobbar jag så mycket att jag inte hinner skriva det jag vill. Har tänkt mig att berätta om öknar, om Sahara, om kopter, om islam, om ... Men det får vänta tills jag är klar med den här boken. Så just nu känns det väldigt magert, det jag gör här på bloggen.

Jo, jag har sett att de har de här korgarna till lite av varje. Fjäderfän, tomater, sallad ... Jag tror inte det finns några restriktioner mot fåglar just nu. Man kan köpa både kyckling, anka och kalkon i butikerna och på taken står de och viftar hem duvorna om kvällarna. Ska försöka få ett fint foto på det så småningom.

Så ni hade middagsmaten ordnad ett tag där, då. Hehe, kan tänka mig att det inte är så många som vill se den fotodokumentationen : )

Du måste ha upplevt mycket mer av normalt egyptiskt liv än jag gör. Sitter ju lite som en prinsessa i sitt torn när man bor i ett sådant här område ... Blir roligt att läsa om när du startar en blogg!

Karlavagnen: Skönt att jag inte är ensam. Vi är väääldigt få som jobbar just nu. Nu har du i alla fall helg och kan vara ledig. Jag ska jobba lika mycket i dag. Suck.