tisdag 22 juli 2008

Det roligaste med pyramiderna ...


... var åsnorna som kom gående på gatan, alldeles själva utan någon husse eller matte. Kamel i bakgrunden.

I dag blir det Khan el Khalili, den stora basaren här i Kairo.

8 kommentarer:

Eva sa...

Vad gulligt :)

Suzesan sa...

Vadå det bästa med pyramiderna var.....*skrattar* Men åhhhh så fina. En sån skulle jag vilja ha på min balkong.En åsna. Där är snart proppfullt på baklongen med sånt jag skulle vilja ha där.. med alla fina bilder du lägger in. Tack! Hahaha om lilla Mathilda är så energisk så behöver hon mat. Bilar behöver bensin och vi behöver mat för att hoppa, rulla hjula, springa och bada ;)
Ha en bra dag
Kram
Susanne

trollpackan sa...

HAHA!
Ja, så kan det vara!
När jag tog dottern till Skansen första gången var hon nästan 2 år. När hennes pappa frågade på kvällen sedan vad hon hade sett för djur så sade hon: "gråsparvarna" HAHA! och jag som hade släpat runt på sittvagnen hela dagen i dessa backar;)
kram!

Marianne sa...

Eva: Ja de var faktiskt rätt söta.

Suzesan: Du får skaffa en större balkong : ) Daniel tyckte det var roligt med pyramiderna, men Mathilda tyckte de var rätt tråkiga. Så nu hotar vi med pyramiderna i stället för bergatrollet : D

Kram!

Trollpackan: Hihi, sådana är de! Det räcker att gå ut runt knuten så är ungarna nöjda! Mat och bad och en saga då och då!

Kram!

nina sa...

Såklart det bästa var åsnorna. :-) Det jag minns från en semester i Grekland är inte ruiner och sånt utan just åsnorna... och den där Kalle Anka-tidningen jag köpte som jag trodde var på grekiska men långt senare visade sig vara på finska. :-D

Marianne sa...

Nina: Hahahahahaha, på finska! Men bra idé, det är nog en rolig souvernir för ungarna även om de inte kan läsa, en Kalle eller något liknanade på arabiska.

Ska försöka ta oss till ett stall och rida åsnor i dag. Men först är det nog dags för farmor att gå och göra frukost. Tror det får bli äppelgröt i dag.

Anna, Fair and True sa...

Det skulle jag också tyckt var häftigt! Fast pyramiderna hade nog varit snäppet värre ändå! :)

Marianne sa...

Anna: Nä, när man är 8 år och det är drygt 40° och solen bara gassar och man är törstig och vill hem till poolen och BAAAAADA ... då är pyramider inte ett dugg kul : D