måndag 28 juli 2008

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DANIEL!


I dag är en stor dag, för Daniel fyller 12 år! I morse uppvaktade vi med presenter och sång, sedan fick han nybakade scones och i eftermiddag blir det självklart tårta. Middag ska vi äta på en Tex Mex-restaurang inte långt härifrån, för det har Daniel önskat sig.

Presenterna blev pengar, för Daniel vill köpa en ny framgaffel till sin cykel och det kostar ganska mycket. Cykeln är en Da Bomb som Daniel har att cykla dirtbike och freestyle med, ganska avancerat alltså. Det är backflip och olika sätt att hoppa och snurra. Farmor tror att hon har fattat det hela rätt. Duktig är han i alla fall och det ser svårt och lite läskigt ut tycker jag. Farmor är väldigt stolt!

15 kommentarer:

Marianne sa...

Det måste känns skönt att ha honom hos dig på hans födelsedag. Antar att det kanske inte alltid är så. Mitt älsta barnbarn håller också på att trixa med cykel. Hoppa och snurra och så. Jag har inte lärt mig vad allt heter än. Han har nog slutat försöka förklara för mig. Och sen får man ju inte bara visa att man blir orolig. För vår del har det ett par gånger slutat med ett jack i knät och en bit avslagen framtand. Men farligt är det inte, nä,nä ?! Hoppas nu ni får en härlig dag med tårta och allt som hör till en födelsedag.

Suzesan sa...

Åhhhhhhhhhhhhhhh GRATTIS Daniel på din 12 årsdag. Så fin bild. En hälsning från Halmstad från tant Susanne:) Jag hoppas du får precis det du önskar dig. Hoppas hoppas. Hurra Hurra Hurra Hurra. Ja må han leva ja må han leva ja må han leva ut i mer hundrade år javisst ska han leva javisst ska han leva javisst ska han leva ut i mer än hundrade år. Rätt käckt att fylla år i Egypten där de blir 4600år och såååå;)Ja men så kul med sån cykling duktigt. Men vi vuxna får ju förstå att det är inte värre än störtlopp eller nåt annat.
Kram
Susanne

Saltistjejen sa...

skoj att få fira Daniels födelsedag!!! och du det där "cyklandet" lät väldigt imponerande!!! :-)
Hoppas att han kan köpa den rätta framgaffeln då!
Och ha en fortsatt underbar födelsedag!
Kram!!

Desiree sa...

Jag förstår att du är stolt över ditt barnbarn. Det ska du vara. Hoppas ni allihop får en riktigt trevlig dag med firande av födelsedagsbarnet. Låter som ni har mycket trevligt att se fram emot.

Matildas fikarum sa...

Backflip låter farligt! Men kul med freestyle på cykel. Hade man inte så stela ben och leder...

Grattis till barnbarnet från mig också!

nina sa...

Ett stort grattis i efterskott från mig i bananlandet. :-)

Vad kul att han är och hälsar på just när han fyller år så du kan vara med och fira! Ofta är det ju sånt man saknar när man bor i utlandet, alla födelsedagar/bröllop/nyfödda bebisar och andra viktiga händelser.

Vilken våghals han är! Förstår att du är stolt. Min mormor hade nog blivit fått dåndimpen om jag provat på något sådant. Men så tycker hon ju också att det är lite farligt när korsar stora gator (särskilt på kvällen). :-)

Kersti sa...

Skoj att ni kunda vara tillsammans på hans födelsedag. Hoppas att tårtan och maten smakade bra och att han var nöjd med presenten.

sus sa...

Men vad trevligt att du har dina kära på besök, och som dessutom passar på att fylla år! Klok gosse som inte önskar sig en massa "bra-å-ha" grejer utan som verkligen vill spara ihop till sin hobby!
Ha det fortsatt bra!
kramen!

Musikanta sa...

Så söt (om man får säga det om en så stor kille) han är, ditt barnbarn. Jag önskar honom lycka till på högstadiet - för det är väl dags att börja där för honom nu. Tänk så mycket han kommer ha att berätta om när han kommer hem!

Undrar vad för sorts konstiga cyklar de kommer att tillverka när Lillmirren blir så gammal? Om 11 år!

Millan sa...

Ah vad skoj med sverigebesok och fodelsedagar!! Det later valdigt avancerat med dirtbike och freestyle cykling. Lustigt nog stod jag och vantade pa bussen har for nagra veckor sedan och kikade under tiden pa ett gang cyklister som holl pa att ova olika akrobatiska ovningar. De hoppade upp pa allskons saker och snurrade och voltade. Sag helt livsfarligt ut men de var duktiga!

Hoppas ni hade en jatte bra dag pa hans fodelsedag!

Lia sa...

Hoppas besöket är lyckat och att ni har en underbar tid med födelsedagar, bad och shopping. När du har tid, kolla in hos mig...tror du kommer att gilla vad du ser! Kram

Nettan sa...

Grattis grattis! Låter som ni har det toppenmysigt!

Kramen

S u S sa...

Nämen... här är du ju nu igen. Har varit omöjligt att komma in på sidan. Lite orolig blir man ju ;)
Kramen!

Lullun sa...

Ett lite sent grattis till barnbarnet och till farmor. Klart att du ska vara stolt! :-)

Marianne sa...

ALLA: Daniel hälsar och tackar för alla gratulationer från världens alla hörn! Sista dagarna lärde han sig göra back-flip från Makens rygg i poolen, har en liten filmsnutt som jag ska se om jag kan lägga ut lite senare. Och nu fattas bara hälften av pengarna till den där framgaffeln, så vi hoppas på mormor och morfar, moster och övriga i släkten. Tårtan blev god och det kommer väl bilder från det också så småningom.

Det är tomt här nu när de har åkt!