torsdag 3 juli 2008

Skräpigt på gatan

9 kommentarer:

Emma sa...

Oj, ni reser en hel del. Är det typ backpacking eller bara semester? Eller ja... jobbar ni på era resmål?

Marianne sa...

Emma: Hej och välkommen till min blogg! Min man jobbar för ett av de stora svenska företagen, det är därför vi flyttar runt i olika länder. Så vi är bofasta i några år, och sedan flyttar vi igen. Backpacking kan man nog inte kalla det eftersom vi har hela vårt hushåll med oss i bagaget : ) Men lite semesterkänsla får man från och till, det måste jag erkänna.

Suzesan sa...

Åhhh så fint skräp har jag nog alrig sett nån gång*fniss*Så fint det skulle vara att ha en hela gata med sånt.
Åhh idag är det så varmt och skönt.
Ha en bra kväll.
Kram
Susanne

Suzesan sa...

*Aldrig ..inte alrig..OCH INTE *HELA GATA utan *hel
...jag gjorde det igen slarvmajan.
/S

Marianne sa...

Suzesan: Jodå, när blombladen från kastanjerna ligger och skräpar på gatorna är det lika fint, fast inte rosa förstås. Hihi, jag förstår ändå.

trollpackan sa...

Om skräpet såg ut så överallt så skulle det ju inte göra något;)
kramen

Desiree sa...

Det var nog bland det vackraste skräp jag sett på länge. Fina blomblad i olika kulörer. Det blev en fin bild att fotografera om inte annat.

Marianne sa...

Tänk att vissna blomblad kan bli så vackra. Här börjar blad och blommor redan vissna p.g. av torkan men de ser inte alls lika vackra ut. Snyft :o(
Du, nu är det bara en dag kvar till semestern. Jiiippiii :o))

Marianne sa...

Trollpackan: Så fint skräp ligger tyvärr inte på många ställen. I kanalerna kan man tyvärr få se både det ena och det andra ligga och flyta ...

Kram!

Desirée: ja, man kunde verkligen önska att allt skräp var så här fint. Men som jag skrev till Trollpackan, det finns alltför mycket att det inte så vackra skräpet, främst i och kring kanalerna.

Marianne: Men nu kommer det regn sa de på nyheterna, så då blir det nog grönt och fint med blommor igen. Lite svalar också, tyvärr. jag gör mitt bästa för att vifta upp värmen till er, men jag är kanske inte tillräckligt stark i armarna ...

Njut hela dagen i morgon, den där sista arbetsdagen innan semestern är allt lite speciell. Önskar att jag började semester på lördag, är tvungen att jobba på som en liten iller. Har jobbat ända till tio på kvällen i dag, som vanligt.