lördag 24 januari 2009

Fullt upp

Vägvisare.

Förlåt att jag inte har svarat på era kommentarer. Har haft fullt upp hela dagen plus en trevlig utflykt till en farm med massor av söta djur. Nu är jag alldeles slut och kommer snart att göra mig vän med kudden.

Hoppas ni alla har en skön helg!

9 kommentarer:

Suzesan sa...

Hoppas Du har en skön helg. Njut:)
Fin skylt inte varje dag man ser en sån.
Kram
Susanne

Marianne sa...

Aha. Då ser vi fram mot en massa fina bilder från farmen. När du har sussat gott vill säga :o)

Marianne sa...

Aha. Då ser vi fram mot en massa fina bilder från farmen. När du har sussat gott vill säga :o)

Marianne sa...

Jaha- Nu ser jag att det blev två kommentarer. Skit - ibland blir det ingen och ibland blir det två. Min dator börjar nog bli lite trög nu. För det kan väl inte va fel på mig eller ?! :o)

Kersti sa...

Suss gott. Ser fram emot söta bilder på djur.

trollpackan sa...

Vad mysigt med en utflykt!
Jadå, jag har en skön helg nu efter att vi stängde butiken igår eftermiddag;)

kramen

Marianne sa...

Suzesan: En bra helg har det varit (söndag = vardag) men fullt upp. Nu har jag äntligen Internet tillbaka i alla fall.

Kram!

Marianne i Sverige: Jo, det kommer snart en del söta djur. Och det är datorn och nätet och Blogger det är fel på, för jag är övertygad om att du håller fingrarna i styr : D

Kram!

Kersti: Ska ta itu med dem nu!

Trollpackan: Skönt att ha en sån där riktig markering, man låser dörren och då låser man in jobbet så att det inte kan förfölja en när man är ledig

Kram!

Millan sa...

Vilken mysig utflykt!!! Men oj vilken lurig skylt... den hade inte visat mig vagen tror jag :-). For ovrigt tycker jag alltid att du ar himla snabb med att svara pa kommentarer.... i alla fall om man jamfor med mig som bara lyckas nagra ganger i veckan. Kram och fortsatt trevlig helg.

Marianne sa...

Millan: Jo då, du hade säkert hittat, håll höger för pyramiderna och sfinxen, sväng vänster till Al Ahram street. Dessutom är pyramiderna rätt stora, så du hade sett dem ; )

Det kanske inte är så konstigt att du inte hinner med bloggen på samma sätt, du har ju två små barn! Det har inte jag, bara tre katter som sover mest hela dagarna.

Kram!