söndag 3 augusti 2008

Åter i cyberrymden

Jag mår bra! Allt är jättebra! Jag visste inte att det fanns människor där ute som satt och var oroliga för att jag inte skrev något, men ingen behöver vara orolig! Jag har bara inte haft tid att blogga när jag har haft barn och barnbarn på besök. Jag har inte heller haft tid att läsa bloggar, men jag ska sakta men säkert läsa ikapp nu.

Dessutom har det tydligen varit något fel med Blogger, jag hoppas det är åtgärdat nu och att alla kan komma in igen!

Återkommer lite senare under dagen, är fortfarande lite morgonpömsig.

9 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Men alla som läser din blogg vet ju att du haft/har besök. Självklart att familj/vänner och överhuvudtaget verkliga livet har prioritet över en blog.

Välkommen tillbaka!

sus sa...

Skönt att du är tillbaka! Visste ju att "de dina" var på besök, så "bloggfrånvaron" hade ju ett absolut giltigt skäl!

Men den otrivsamma varningsrutan orade ju en del. Och när man försökte trycka bort den så försvann även din blogg...

Vila nu och återkom när du får tid och ork!
Kramen!

Marianne sa...

Karlavagnen: Jo, men det var nog det att man fick ett konstigt meddelande när man försökte gå in på bloggen, som om den inte fanns längre eller så.

Tack, roligt att vara tillbaka!

Sus: Jag visste inte om varningsrutan förrän i går kväll när jag fick mejl från en kompis i Stockholm om det. Men då när jag provade kom jag in utan problem. Vet inte varför det blev så!

Nu har jag bara suttit och slöat hela dagen, borde jobba lite också : )

Kram!

KARLAVAGNEN sa...

aha, jag fick aldrig något konstig meddelande.

Marianne sa...

Karlavagnen: Inte jag heller, men jag har sett bild på det och det såg verkligen konstigt ut. Och jag har hört det från flera olika håll.

Saltistjejen sa...

Å vad roligt att du är tillbaks "hos oss" i cyberrymden igen! Även om jag förstår att det kan kännas tomt när barn och barnbarn har åkt... Usch ibland är det jättejobbigt när ens besök åker hem igen. Men ni verkar iallafall ha ahft en superhärlig tid tillsammans och det brukar hjälpa till att få upp humöret trots allt.
Kram!!!

Marianne sa...

Saltis: Det är roligt att vara tillbaka. Samtidigt som man verkligen saknar och sörjer när semestern tar slut och familjen åker hem är det skönt att vardagen återvänder. Lite dubbelt det där. Men det är väl så det är, man kan inte ha party varje dag, då uppskattar man inte lyxen när man har den.

Kram!

aurorabuddha sa...

Jo, jag tycker det ar dags for alla att sluta semestra och borja blogga igen. Det ar ju host nu! :oD

Marianne sa...

Aurorabuddha: Ja fy vad trist det var ett tag när jag satt här hemma och jobbade och nästan alla andra var på semester. Men nu tror jag de flesta är hemma igen, bara några som saknas : )