fredag 28 november 2008

Kommentarer och fredagstema

Vill bara tala om att jag inte alltid får mejl som talar om att någon har kommenterat, det verkar vara något fel hos Blogger. Så om någon har kommenterat och jag inte har svarat, så beror det på att jag inte har hittat kommentaren, inte att jag har struntat i den. Försöker emellanåt gå bakåt i inläggen, men jag orkar inte riktigt leta längre än de som är på förstasidan. Så vet ni vad det beror på.

Jag återkommer med fredagstema, men jag vill fråga redan nu:

VEM TAR ÖVER OCH BESTÄMMER TEMAN FÖR DECEMBER?

Uppdatering: Toppen, Mia tar över och fixar teman för december!

9 kommentarer:

Mia sa...

Hoppas du mår bättre nu! Jag kan försöka mig på att komponera ihop teman för december. Ha en bra helg!

matildasfikarum sa...

Trevlig helg!

Marianne sa...

Mia: Toppen! Jag har annonserat dig!

Matilda: Ja, tack! Detsamma till dig!

Annika sa...

Kul att Mia tar över!
Annars hade jag gjort det, med glädje!!
Blogger har sitt strul..Just nu tycker jag att samtliga bloggersidor tar jättelång tid att ladda ner...Fattar det inte...
Ha en fin helg!!
Kram!

Victoria sa...

Hej, hoppas allt är bra! Du har en liten award att hämta på min sida om du har tid och lust. Kram och trevlig helg/Vic

Suzesan sa...

Äsch jag läser inte heller tillbaka i bloggen. Man får lägga en markering i början. Säga till dig vilken rubrik man skrev under*fniss*
Tjohho Idag är det vindrickarekväll för mig. Ovant men kul faktiskt. KOmmer nog sluta som full!
Ha en underbar fredag
Kram
Susanne

Petra C sa...

Jag kommer att göra inlägg till temat julklappsbestyr hela veckan men mitt första är inlagt nu idag i alla fall. Fast bara med en liten liten bild. :)

Jemayá sa...

Det var ju skönt att höra - att du inte har fattat agg till mig (började lite fundera redan, då du inte svarat på kommentar och vad jag vet, aldrig heller besökt min blogg). Jag har inte tid att läsa bloggar så ofta och brukar då kommentera där jag hittar något som jag känner jag vill säga något om. Då är det lessamt att bli "ignorerad" (det händer på flera bloggar). Jag förstår så väl hur det blir så - jag kommer inte ens alltid ihåg var jag kommenterat själv :(, men nu tänker jag alltid börja kommentera på det sista inlägget, oberoende om det jag vill kommentera ligger någonstans mycket längre bak...(fast nu gjorde jag det då ändå inte). Glad lillajul önskar Ulla från Österbotten, Finland (ca mittemot Umeå på andra sidan Bottenviken)

Marianne sa...

Annika: Du kan ju ta januari? Ja, Blogger verkar verkligen ha problem just nu, blir tokig ibland. Men å andra sidan slipper man en massa reklam och annat skräp, så man får väl vara glad ändå!

Ha en skön första advent!
Kram!

Victoria: TACK! Vad gullig du är! Jag tror jag var in och kikade snabbt i går, kommer och "hämtar" snart. Måste bara sova lite först ...

Kram!

Suzesan: Fredag - har jag inte svarat på kommentarer sedan dess??? Hoppas du hade skoj och att du inte hade alltför ont i huvudet i lördags : )

Kram!

Petra C: Jätteroligt med julklappar hela veckan. Jag ska komma och titta!

Jemayá: Å, nej, jag ignorerar ingen! Inte dig heller! Verkligen inte! Och jo, jag har varit inne hos dig, men just nu håller jag på att jobba ihjäl mig så att jag inte hinner läsa knappt någonstans! Börjar jobba vid 8 på morgonen och sitter sedan och sliter fram till 9-10 på kvällen när jag bara stupar i säng. Bara korta pauser och så försöker jag få in någonting litet här också så att inte bloggen självdör. Jag vet att jag är URTRÅKIG just nu! Men jag har en deadline att hålla som inte är förhandlingsbar. Jag håller på att översätta Fay Weldons senaste bok, och den är inte lätt. I kväll ska jag dock ta "ledigt", nu från halv nio, och gå och lägga mig tidigt för jag är så trött att jag är alldeles urlakad i både huvud och kropp.

Var hade du kommenterat där jag inte har svarat?

Hoppas du har en jätteskön första advent!
Kram till dig!