torsdag 13 november 2008

Konsert i Istanbul

För er som bor i Istanbul kanske det kan vara trevligt att gå på en konsert på Svenska forskningsinstitutet. Alldeles gratis dessutom.

Klicka på bilden så blir den läsbar. Eller ja, om man kan turkiska blir den det. Om någon som inte kan turkiska befinner sig i Istanbul och gärna vill gå på konserten, säg till så kan jag översätta det viktiga.

8 kommentarer:

carolina sa...

vilka fina bilder du tar! =) inte för jag kan något om sådant, men dom ser verkligen professionella ut =)

sus reslysten igen sa...

Gillar allt som stavas
G R A T I S.. men det här?
Får väl kolla upp lågprisflygen ;D
Har en god vän från Turkiet så språket fixar sig!

Marianne sa...

Carolina: Hej! Tack och välkommen hit! För jag tror inte att jag har träffat dig tidigare? Nå, har jag det så skadar det ju aldrig att säga välkommen en extra gång.

Tack! Mer tur än skicklighet än så länge, men övning ger ju färdighet sägs det. Fotona i det här inlägget om konserten har dock inte jag tagit. Inte på Obama heller. : )

Sus: Hahaha, ja fast då blir det ju förstås en ganska dyr konsert. KANSKE billigare att åka till Göteborg och se dem, även om du får betala inträde : D

Lena sa...

Hej! Hoppas du har det bra där i Kairo! Hittade dig via "Life in the suburb", skulle kolla hur fredagstemat funka! Hänger väl på det imorgon, kanske sen också? Jag är i gråblöta Stockholm, tar mig aldrig utanför Sverige nästan inte ens bort från Stockholm. Mest pga av ständig brist på pengar. Men trivs ändå. Hittar nog tillbaka till dig! Hälsn. Lena

Laura sa...

Tack så mycket för tipset om konserten Marianne, jag vill gärna gå på den! Får se om jag får med mig min karl bara..! :P

Kram!

Marianne sa...

Lena: Hej! Och välkommen hit! Jag har det jättebra i Kairo, det är en underbar stad med härliga människor, och nu börjar jag mer och mer komma in i livet. KUL att du hänger på fredagstemat! Jag ska skriva in dig på listan och länka.

Har förstått att det inte är så roligt väder i Sverige just nu, men tänk så mycket mer man uppskattar solen när den tittar fram. Här är det liksom tvärtom. Jippi, det regnar! Ja, inte nu alltså, men när det väl gör det.

Välkommen tillbaka!

Laura: KUL om du går! Har du varit där någon gång? Det är jättefint på forskningsinstitutet. Det är inte säkert att Yasemin är där eftersom hon har en liten dotter (min guddotter), men Birgitta är förmodligen där. Blond, smal, lite drygt min ålder. Så prata med henne om SWEA och julmiddag och så. Det vore väl kul för A att hänga med på en julmiddag? Och du - glöm inte hälsa Birgitta jättemycket från mig, hon är en av världens gulligaste och trevligaste människor.

Kram!

Laura sa...

Jaha, just nu ser det nog ut som om vi inte kommer att gå på den där konserten trots allt. :S Jag har totalt glömt bort den och den är ju redan imorgon.. Men kanske den där julmiddagen då:.! :) Jag åker ju visserligen till Finland för att fira jul, men om den är innan den 15:nde så kanske.. :) Är du säker på att jag kan gå på den då, jag är ju inte ens svensk? :P

Kram!

Marianne sa...

Laura: Ring och hör om det finns några biljetter! Jag går in hos dig nu och skriver så att du säkert ser det här jag tänker skriva.

Kram!