onsdag 26 november 2008

Lite surr om ingenting

Graffiti

Har väl inte så mycket att berätta om dagen, men jag kan ge ett bra tips mot röd näsa när man måste snyta sig ofta: Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Det hjälper jättebra så att det slipper svida varje gång man snyter sig och så att man inte ser ut som om man tullar lite för mycket på de flytande godsakerna.

Här är dagarna milda och sköna med mycket sol och cirka 27°C, men så fort solen går ner blir det kyligt. Även om det fortfarande är 24°C känns det kyligt, och inomhus blir det på något sätt aldrig riktigt uppvärmt. Till och med så att Maken tog på sig en collegetröja när han gick och la sig i går kväll. Då är det skönt att ha en liten kurrande katt i knäet som värmer.

Men oj! Nu kom jag på att det är onsdag! Onsdagsrecept! Det hade jag helt glömt! Tusan också. Om jag kommer på någonting bra ska jag dela med mig, annars får jag försöka tänka ut någonting till nästa onsdag ...

12 kommentarer:

Annika sa...

Eight Hour Creme är en riktigt bra universalkräm!! Jag älskar den. Speciellt att ha den på läpparna, men även jag har använt den under näsan vid förkylning. Den är så lenande.
Idag är det väl sådär en 4 grader här. Lite skillnad mot hur det är hos dig.
Kram!

trollpackan sa...

Eight Hour Creme är kanon! Till allt möjligt..sprickor på hälarna, torra händer, läppar..putsa skorna*fniss* ja, ett universalmedel;)

Här har vi mycket snö, inte så kallt idag men det räcker till...
kramen

Saltistjejen sa...

Nu har jag hört så mycket om denna kräm från olika håll att jag är supernyfiken på att köpa den. Kanske blir det en kräm på flygplatsen när vi flyger hem till Sverige innan jul? Innan dess har jag nog knappt tid att shoppa...
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Ett annat tips är Savlon som är en salva som man kan köpa på nästan alla apotek och sådana affärer i Storbritannien. Luktar gott och billgare än Eight Hour Cream.

Har utmanat dig på min blogg!

KARLAVAGNEN sa...

Hmm, den får jag köpa eller Savlon krämen.

Samt Kleenex balsam näsdukar hjälper också!

Krya på er i kylan. Här ikväll har vi en plusgrad - brrrrrrr!!!

Marianne sa...

Annika: Jag har den också på läpparna. Har för mig att det ska finnas som stift, men har inte hittat det här. Av någon märklig anledning har jag inte köpt krämen förrän nu, så jag har precis upptäckt den.

Jag är rätt glad att jag inte har bara 4 grader här. Men det blir neråt de temperaturerna i december-januari, fast bara på nätterna.

Kram!

Trollpackan: Hälsprickor! Det behöver jag hjälp mot på sommaren när man går utan strumpor hela tiden. Ska komma ihåg det till nästa säsong.

Kan just nu inte föreställa mig hur det ser ut med snö. Lite regn hade varit bra däremot.

Kram!

Saltis: Jag köpte min första nu för bara några veckor sedan, och jag är fast. Den är jättebra mot allt möjligt. Jag har fnasiga läppar som ofta liksom lossnar skinnbitar på och torkar, men det har slutat nu med den krämen. Och röd näsa har jag sluppit helt. Gör det, testa den!

Kram!

Anna: Savlon ska jag komma ihåg. Vem vet, det kanske finns här också.

Jag kommer och kikar på utmaningen!

Karlavagnen: Ja, Kleenex Balsam är jättebra. Men det har jag inte hittat här.

Bara EN plusgrad? Då kanske det börjar snöa hos er snart? Jag sa ju det, du måste flytta hit, här är varmt och skönt! Det är som en perfekt svensk sommardag, inte för varmt, inte för kallt.

Lena sa...

Efter snökaoset i måndags har den mesta snön försvunnit ifrån vägarna nu! Nu är det bara slask och is - vanlig vinter i Sverige alltså! Har lite ångest inför fredagstemat. Är dålig på julpyssel mm.

Annika sa...

Jag har den som läppstift också, både i naturell och med lite färg. Underbar! Köpte den på Red Door, men antar att den finns på varhusen som säljer Elizabeth Arden. Detär verkligen en bra kräm!! Jag kan itne längre vara utan den...

Anonym sa...

Vill först säga "You've Got Mail!"

Sedan vill jag säga att jag tycker sååååå synd om dig som fryser vid 20+ grader... Stackare... *muttrar*

och creme mot rednose vill inte Rudolf ha men JAG... och det beror inte på starkvaror ..än är det torsdag och det starkaste är väl punchen (som jag inte dricker) till ärtsoppan (som jag inte åt)

men det finns ANDRA FAKTORER som ger rednose...kallas "istider"
*muttrar väldigt fula ord om det nordiska klimatet*

kramen iaf... *muttrar fortfarande*

Kapten Krok

Marianne sa...

Lena: Om du har ågren för fredagstemat ska du bara veta vad jag har! Inte en julklapp i sikte och inte har jag tid heller. Hade ju tänkt att jag skulle göra lite fina paket och visa upp. Ja, ja.

Synd att snön har försvunnit, det lyser ju upp lite i alla fall.

Annika: Finns den med färg också! Å vad bra. Klas ska till Sverige om ett par veckor, då får han handla med sig åtminstone den ofärgade.

Kroken: Jag ska svara på ditt mejl. Drack du inte punchen????? Eller åt ärtsoppan????? Men det var väl du som hade lagat allt????? Om du skulle ha problem att bli av med punchen kan du alltid skicka hit den så ska jag hjälpa dig ; D

Och så se till att klä på dig ordentligt i den där kylan. Jag har sjal och strumpor!

Kram!

Suzesan sa...

Elizabeth Ardens bra tips för den har jag aldrig provat. Visste bara om den.
FY vad kallt ni har det*fniss* Fruktansvärt...host host.
Skönt att du mår bättre och är det där Egyptisk graffiti?! Coolt!
Ha det så bra och hahaha så snabbt din man lyckades smita från tekokeriet. Typiskt!
Kram
/Susanne

Marianne sa...

Suzesan: Prova den, den är jättebra. Och som Annika skriver, den finns i stift till läpparna också, både med och utan färg.

Jag tror att det är några barn som har gjort den graffitin, den är rätt fin tycker jag.

Haha, jo, förfärligt kallt. Tur att det blir en 27° på dagarna. Fick frågan om man kunde bada fortfarande, och då blir man ju lite kluven. Om man kommer från Sverige kanske man kan det, men själva skulle vi aldrig komma på tanken : D

Kram!