måndag 24 november 2008

Min manliga sida


Man pratar ju om att män ska bejaka sin kvinnliga sida, så då måste väl vi kvinnor få bejaka vår manliga sida? Min manliga sida är att jag blir väldigt gnällig när jag är sjuk. Det blir hemskt synd om mig och jag måste absolut passas upp med te, få frågan om hur hög feber jag har och så måste jag få vräka mig i soffan framför tv:n.

Nu har jag bejakat min manliga sida i flera dagar och jag är så trött på det! Nu vill jag bli frisk! Men Maken får nog koka te några dagar till känns det som. Har i alla fall lyckats jobba lite i dag, tror jag. Vi får väl se vad jag tycker om den saken när jag läser igenom kapitlen igen.

17 kommentarer:

StrandMamman sa...

Gnäll på ett par dagar extra du bara, för sakens skull :)

Du har ju också fått katt & fönster på bild! Men den tycks inte ha spanat in nån god mat :))

Fritt ur hjärtat sa...

Marianne, som vårdpersonal vet jag att de manliga förkylningarna är extra besvärliga. Du har haft alla anldning att gnälla;-)

Marianne sa...

Strandmamman: Ja, det kanske är lika bra att passa på, så blir man klar med det sen : )

Jag tror att katten mest undrade vad vi var för konstiga figurer med konstiga apparater i ansiktena. Han ser inte så mager och undernärd ut som många katter göra här. Kanske finns gott om möss på den där ön.

Simone: Ja, jag fick den ju av Klas så att det är en manlig förkylning råder det ingen tvekan om : ) Kill-baciller asså! ; D

Musikanta sa...

Ännu ett härligt foto! Skönt att höra att du mår bättre. Tala inte om det bara för maken. Han kan gott passa upp dig några dagar till!

KARLAVAGNEN sa...

Äsch bejaka din manliga sida ett tag till - men glöm inte byta kallingar ibland! ;-D

sus häller upp varm punch sa...

Men vad bra att du verkar vara på bättringsvägen iaf!
Ta det nu lite lugnt och låt
saker-å-ting få ta sin tid!
kramen!

Bert sa...

Hm!

Suzesan sa...

Hahaha killbaciller det var roligt*fniss* Skönt att du är på bättringsvägen. Vila du och be om te när du behöver.
Sköt om dig
Kram
Susanne

Desiree sa...

Usch jag förstår att du vill bli frisk. Jag hatar själv att bli sjuk och jag blir verklgien mannlig då jag är sjuk. Så en sådan sida har jag också. Jag tycker absolut du är värd lite passopp tills dess du blir frisk. Hoppas du mår lite bättre inom kort vännen.

Suddrik sa...

Oj vad jag känner igen mig. Jag är gnälligare än min man. Han jobbar på som vanligt med 2-3 grader feber (celsius!) och jag får en halv grads feber och är i det närmaste död. Skönt att inte vara ensam om det.

Marianne sa...

Musikanta: I wish! Han håller ju bara på och jobbar hela tiden : )

Karlavagnen: Riktigt sååå manlig är jag förstås inte : D

Sus: Å, varm punch! Vad gott det låter! Tycker jag har ägnat tillräckligt mycket tid åt det här viruset nu, ska det aldrig bli nöjt och dra någon annanstans?

Kram!

Bert: Statistiken har visat ... ; D

Suzesan: Nu har jag suttit här och ropat efter te i flera timmar, men tror du han kommer hem från jobbet och gör det? ; D

Kram!

Desirée: Tack! Så du blir som jag? Helst skulle någon komma och läsa sagor för en, men jag har inte lyckats än. Får väl skaffa mig en MP3-spelare : )

Kram!

Suddrik: Bra att vi är ett gäng! Vi får bilda Gnällsjuka damers riksförbund : D

Saltistjejen sa...

Skönt att höra att du verkar änna dig bättre. Även om du inte är riktigt bra än. Hoppas nu att dtt imunförsvar är såpass boostat att du slipper sjukdomar ett bra tag framöver!
Och lite gnäll och klag och uppassning är ju aldrig fel när man mår dåligt.... Ska kanske ta och anamma den sidan jag med. Fast i mitt och makens fall är det nog faktiskt oftare jag som är den gnälligare när jag är sjuk. Han är mer den typen som går och lägger sig och bara vill vara ifred...
Vad fin katten var på bilden! Är den er???
Kram!

Marianne sa...

Saltis: I alla fall inte riktigt lika trött. Men fortfarande feber. Så jobbigt! Inte har jag tid med det heller, måste jobba.

Snart kommer Ella att kunna passa upp dig när du är sjuk och ge dig en kram och läsa sagor för dig. DET blir mysigt.

Inte vår katt, den här satt i ett fönster när vi var på fotopromenad på ön i Nilen. Men du har rätt, den är ovanligt fin. Finns nog gott om feta möss där eftersom det är mest bondgårdar på ön.

Kram!

Millan sa...

Usch... hoppas du blir frisk snart!! Det ar en himla massa manniskor sjuka just nu.. ingen hojdare! Jag blir ocksa gnallig nar jag ar sjuk... fast inget i jamforelse med Ben som later som om han ska do bara han har lite ont i halsen ;-).
kram!

Marianne sa...

Millan: Ja det är väl så det är på hösten, de flesta blir sjuka. Hoppas ni klarar er, men med barn ökar förstås risken.

Den är ovanligt seg den här febern.

Kram!

BiRDiE sa...

Oh så härligt att det är fler än jag som blir "sån där" när man är sjuk ;)

Trist att du är (har varit, får vi hoppas?!) dålig. Kurera dig snabbt nu och ha det gott ;)

Kram!

Marianne sa...

Birdie: Hihi, vi verkar var några stycken som är likadana! Den här förkylningen vill inte ge sig, men det är väl straffet för att man har varit rätt frisk i drygt ett år?

KRAM!