måndag 17 november 2008

Spännande morgondag


Inte för att jag egentligen har tid, men i morgon ska jag ändå ut och roa mig på förmiddagen. På svenskfikat fick jag nämligen både tips om och introduktion till en fotoklubb här i stan, inte någon stor och formell utan en liten trevlig. Så dem ska jag ut med i morgon.

Det är en liten grupp fotointresserade av olika nationaliteter (misstänker att de flesta är väldigt proffsiga) och i morgon ska vi till en av öarna i Nilen. Inte de stora välbesökta, utan en annan som ska vara ett paradis för fotografer. Gamla piratnästen, kameler, vackra byggnader och sand ...

Så i kväll ska jag dyka i säng tidigt för att orka stappla upp i ottan.

13 kommentarer:

Marianne sa...

Oj, det ser jag fram mot. Du är så duktig med fotandet. Nu är jag jäkligt avis på dig , hi,hi :o))
/Kram

Marianne sa...

Jag glömde säga att blomman är ju hur fin som helst. Här är allt grått och trist nu. Men snart kommer julen med en massa röda färger så än finns det hopp här i kalla nord. Kram igen...

Annika sa...

KUL, Marianne. Häftigt! Ser fram emot bildbevis!
Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Visst är det en Jakaranda?

Marianne sa...

Marianne i Sverige: Hahaha, nu blev jag alldeles förvirrad och trodde att jag hade kommenterat hos mig själv : D

Gissa om jag ser fram emot det, för jag hoppas bli bättre med fotandet. Nu är det mest tur, inte skicklighet, och det vore ju roligt om det kunde bli tvärtom.

Den blomman växer alldeles här nere vid vägen.

Kram!

Annika: Ja, det ska bli så roligt. Det svåra blir väl som vanligt att sålla fram de bra bilderna - och så tycker jag att jag borde berätta någonting om dem och så kan jag inte så blir det liggande. Men jag har en del på lager redan som jag ska visa. Jag får väl helt enkelt göra som så att jag bara visar om jag inte kan berätta.

Kram!

Karlavagnen: Jag vet inte. Är inte de lila-aktiga? Eller finns det olika färger? I så fall kanske man ska hugga trädet och göra ett bord? : D

Laura sa...

Åh vad roligt! Då får du se fram emot de olika fotosessionerna och -utflykterna, och VI får se fram emot en massa spännande kort! :D

Det blev ingen konsert idag.. :P Får se hur det blir med den där julmiddagen också, vi har det lite "tight" så att säga (och inte så lite heller..). Men jag ska maila dig någon dag här i alla fall! Är tyvärr ännu sämre på det här med e-mail än bloggning.. :S Skulle ju ha mailat dig för länge sedan angående SWEA, men det blev bara inte av!

Godnatt och ha det så roligt imorgon vännen!

Lia sa...

Marianne! Jag vill bara kika in och be dig 1000 gånger om ursäkt, för att jag inte lyckas hänga med på ditt fantastiska show and tell! Kameran är undanpackad, och jag är riktigt ledsen, för dessa ämnen är ju superroliga! Förlåt förlåt

Laura sa...

Ville bara tacka för receptet! Det verkar jättemumsigt, så jag ska prova på det någon dag med! Idag blev det dock bara vanlig chokladkaka. :)

Kram!

Emmama sa...

Vad kul! Ska bli jättekul att se dina foton efter det! Kram!

anna of sweden sa...

Har varit inne på din blogg någongång tidigare men tror inte att jag lämnat någon kommentar.
Så jag gör det nu.

Hej från Anna i Philadelphia

Desiree sa...

Låter jättekul och spännande! Det hade jag väldigt gärna hakat på och gått med i. Åh jag blir ju nästan avis på att det inte finns något sådant här. Ha så kul imorgon.

Suzesan sa...

Ja jag antar att du kryper omkring på magen nu och fotar för fullt*fniss*
Spännande. Hoppas ni får fina bilder och härlig upplevelse. Kanske det blir unika fina bilder här hos dig På nya Äventyr:)
Kram
Susanne

Marianne sa...

Laura: Å, det var så roligt. Jag är så glad för att få vara med i det här gänget! Jag kommer att plåga er med många foton i framtiden : )

Så synd att det inte blev någon konsert. Det var ju dessutom gratis. Hoppas ni har möjlighet att gå på julmiddagen, om inte blir det säkert påsklunch framåt våren. Loppet är inte kört om ni inte har möjlighet just nu. Mejla du när du känner för det.

Gör det, prova det receptet, det är urgoda muffins. Och du kan ju ta vilka frukter och bär som helst.

Kram!

Lia: Men kära du! Inte behöver du be mig om ursäkt! Blogg och Show och Tell är till för att det ska vara roligt, inte för att man ska få dåligt samvete. Ibland är det så här i livet att man inte hinner, orkar, har lust, kan ... Just nu hinner jag knappt läsa bloggar till exempel. Har inte varit inne hos dig på evigheters evigheter. Men jag kommer så småningom! Jag har inte glömt dig!

Kram!

Emma: Nu kan du titta : ) Och mer kommer. Lite i taget.

Kram!

Anna (i Ph): Hej och välkommen! Jag har sett dig i kommentarerna lite här och där, men har inte hunnit in för att kika hos dig än. Du står i alla fall på min lista att besöka (och har gjort ett tag) så fort jag får lite bättre tid med bloggandet. Har för mycket jobb just nu, och har inte alls tid med fotopromenader och annat skoj. Egentligen.

Desirée: Ja, jag är så himla glad för det här! Och ett så trevligt gäng dessutom! Kan inte bli annat än bra. Tyvärr kommer jag inte att kunna hänga med varje vecka, men man får vara glad för det lilla och i vår kanske det kan bli mer.

Du kanske kan starta en fotoklubb hos dig? Den här började med att en dansk tjej (som jag inte har träffat än) nämnde det för en italiensk kille som sa det till ... Inget stort och formellt, utan bara i all vänskaplighet. Så om du bara vet en som är fotointresserad kanske det kan bli någonting?

Suzesan: Hihi, nej på magen låg jag väl inte i dag, men jag har nog en del dynga på jeansen : D Och efter en tid med de här kunniga människorna kanske det blir både unika och bra bilder. Nu har jag som sagt mer tur än skicklighet när det blir någonting bra.

Kram!