tisdag 4 november 2008

Maskin som maskin

Inte riktigt. Jag ville ha en reparatör till torktumlaren. Det kom en kille och ville laga diskmaskinen.

Och nej, jag vet, det är inte klimatsmart att använda torktumlare, men när man har tre katter måste man köra vissa saker som lakan och svarta t-shirts i en tumlare, annars går man runt och är lika hårig som katterna.Nu bör väl de flesta vallokaler på östkusten öppna snart? Jag håller tummar och tår för Obama!


PS. Nu kom rätt kille, det gick snabbt!

14 kommentarer:

sus sa...

Obama vinner givetvis... Amrisarna kan väl inte vara hur dumma som helst, eller... (bäst å sätta punkt här.)

Kerstin sa...

Rapporteringen på svensk radio säger att det lutar åt Obama. Och vi håller tummar och tår för det. :)
Ha en härlig dag.

Fritt ur hjärtat sa...

Tänk så lustigt det är!... Jag är absolut inte republikan... men herregud vad jag vill att Obama vinner!! Blev till och med nöjn när mormodern dog, kasnke lite sympati inte skadar...
Idag är det depp, marianne, jag behöver pepptalk!!

aurorabuddha sa...

En gang hade jag en reparator hemma for att laga min tvattmaskin - den tomde inte ut vattnet som den skulle. Dvs. inte alls. Det har var *fore* maken fanns i mitt liv.

Och killen donade och holl pa och sen kom han och *visade* vad han hade hittat. :o/

Uppenbarligen hade en lada med smaspik ramlat ner pa nage satt och med tiden blivit ett rostigt natverk som lag over halet dar vattnet skulle rinna ut. Jag tyckte det var lite roligt, men killen tyckte nog att det var det varsta han hade sett. :o)

Truddelutt sa...

Hihi, känner igen det där med att vara lika hårig som katten.
Har gett upp användandet av svarta klädesplagg överhuvudtaget. Funkar inte här hemma. Trist men sant.

Klart Obama vinner!!! Det måste han göra!

Millan sa...

Men det dok i alla fall upp nagon! Har sager de att de ska komma och fixa torktumlaren och sa kommer det ingen alls ;-). Ja i dag ar en stor dag... jag haller ocksa tummarna for Obama!! Kram

Marianne sa...

Sus: ja vi får verkligen hoppas det ...

Kerstin: Finns det någonting mer man kan hålla? I så fall gör jag gärna det!

Simone: Jag har aldrig brytt mig särskilt mycket om US-valen tidigare, men nu gör jag det med hull och hår!

Och jag har varit inne hos dig redan, men det vet du nog. Stora, stora kramar till dig!

Aurora: Hehe, som det kan gå! Min verkade vara lite överspänd bara, för den var inte jordad. Nu är den jordad.

Truddelutt: Men jag VILL ha svarta kläder också. Och så vill jag kunna sova utan att få helskägg : D

Ja, han MÅSTE vinna!

Marianne sa...

Millan: Ja, alla klagar så förfärligt över African Time här, men ibland går det fortare än kvickt! MYCKET fortare än det hade gjort i Sverige. Hahaha, vi får döpa om det till Swedish time : D

Jag är så nervös, blir det SS och McC blir det inte roligt för resten av världen heller.

Kram!

Annika sa...

Ja, här i VA öppnade vallokalerna klockan 6 imorse. Dom stänger kl 19.
NU röstar folk i horder...Valdeltagandet är enormt och jag ryser lite över det...Det känns verkligen stort idag på ngt sätt...
Jag måste ut ur huset snart, kan inte bara sitta framför laptoppen!!
Jag tror att vi vet hur det kommer att gå runt 23 tiden ikväll, Eastern time. Hutter, frys och SKAK!!!
Kram!

Marianne sa...

Annika: 23-tiden hos er är femsnåret här. Jag får försöka sova i natt i alla fall. Eller så sitter jag uppe och väntar tills Klas kommer hem, han är nog hemma vid fyra i morgon bitti.

Skönt att det är så högt valdeltagande, jag tycker det är ett gott tecken, för nya röstare vet vi ju alla vem det är som har lockat ut ur sina hålor!

KRAM!

Petra H sa...

Wow, det var ju snabbt utbytt från diskmaskinskille till torktumlarexpert!! Jag bor som tur är med en fixarkille som gillar allt sånt meck - han lagade min tvättmaskin första månaden vi var tillsammans och sedan dess har jag varit ansvarig för tvätten, ha ha! I början var det faktiskt för att han inte hade egen tvättmaskin och jag tyckte det var trevligare att vi umgicks hemma än att han skulle iväg till en tvättomat... Med andra ord satte jag mig själv i kvinnofällan :-) Men tvättande har jag inte emot, det gör ju sig nästan själv men strykning däremot - usch, tvi och örk!!

Marianne sa...

Petra: Jag vet! Tio minuter tog det, sedan stod rätt kille och ringde på! Jag fattade ingenting, jag trodde jag skulle få vänta till i morgon i alla fall. Och det var ju ingen panik, för jag tvättar inte förrän till helgen.

Jag tycker det är jättebra att tvätta, för om man inte känner för att göra någonting en dag kan man alltid tvätta, så har man "gjort" någonting fastän det är som ingenting. Sedan kan man ursäkta sig med att "jag har tvättat hela dagen" : D

Jenny sa...

Jag tror att Obama vinner, men helt säker är jag inte... Förra valet drog Republikanerna ut jordens ess ur rockärmen på valdagen och lyckades typ släpa ut varenda stackars kotte som kunde gå till vallokalerna i, jag tror det var Ohio, och vann därmed hela valet. FAST demokraterna trott att Ohio var säkrat. Men det ska mycket till den här gången tror jag. I alla fall har jag dragit mitt lilla strå till stacken, och den här gången är ju NC en sk swingstate, så det faktiskt gör nån skillnad om man röstar eller inte och det är ju kul (Texas var ju hur trist som helst ;-)). Vi håller tummar och tår! Kram!

Marianne sa...

Jenny: HE DID IT! Nu är jag så lättad och glad! BRA att du har röstat! I NC var det ändå tydligen ganska jämt, bara 1% övervikt för Obama, så det var som sagt väldigt bra att du röstade!

KRAM!