onsdag 2 april 2008

Jobba

Fy vad mycket tid det kan gå åt till att fixa bloggen. Man skulle kunna tro att det här var mitt jobb. Nu har jag ägnat hur mycket tid som helst för att ta reda på var jag vill hålla hus. Efter att ha lärt mig hur jag lägger in en video, har fått ordning på Sitemeter (klart man bryr sig om ifall någon läser eller inte), lyckats med egen bild i rubriken och en av mig i marginalen, lutar jag starkt åt att gå tillbaks hit.

Wordpress verkar väldigt bra, utom att man måste hålla på med en massa html-koder för att få styckeindelning med blankrad emellan. Hur kul är det ...

Ska fundera lite till innan jag bestämmer mig helt.

Nu måste jag jobba lite med det jag ska också.

4 kommentarer:

Musikanta sa...

Så vacker din blogg är. Jag förstår att du har haft mycket jobb med den.

Marianne sa...

Tack!

KARLAVAGNEN sa...

Åå neeej då kan du ju se att jag far som en skottspole och glanar på din blogg ju! Allt för att slippa packa lådor och för att inte missa nåt! :-)

Marianne sa...

Måste så klart vara mycket roligare att läsa min blogg ; D Och du har inte ens en katt som kan hoppa ner i lådorna och hjälpa till, så det är väl inte så konstigt! Det är lugnt, du skulle ju inte flytta förrän i slutet av månaden? Du kan be polisen komma in och hjälpa till i stället för att gå där på gatan och vifta med böteslappar, så han gör någon nytta.