torsdag 24 april 2008

Körsbärsblom i Kungsan

Fotot är taget med mobilen, så bättre än så här får jag inte till det. Men det är väldigt vackert i verkligheten.

8 kommentarer:

Musikanta sa...

Är det verkligen i Stockholm som det finns så vackra blommande träd nu! Jag har läst igenom alla dina senaste inlägg, men inte hunnit kommentera eftersom vi bara har varit hemma två dagar sedan Italienresan. Jag förmodar att du fortfarande är tillsammans med barn och barnbarn i Sverige för tillfället.

Millan sa...

Jatte fin bild! Jag tycker dt ar himla bra kvalite pa bilden med tanke pa att den ar tagen med mobil! Harligt med var i Sverige!

trollpackan sa...

Ja, det ser väldigt vackert ut! Måste nog åka dit och kolla;)

trollpackan sa...

Ja, det ser väldigt vackert ut! Måste nog åka dit och kolla;)

Marianne sa...

Musikanta: Ja, det är verkligen Stockholm! Det finns blommande körsbärsträd på Hornsgatan på söder också!

Så ni har kommit hem från Italien. Jag hoppas att ni har haft en underbar vecka, jag ska gå in hos dig och se om du har hunnit skriva om resan än.

Och ja, jag är kvar i Stockholm, på lördag ska jag på gymnastikuppvisning och se min sondotter och hennes grupp. De är 7 år gamla. Jag vansinnigt stolt!

Millan: Ja, man kan ju inte kräva för mycket av mobilen. Jag har verkligen lyckats pricka in rätt vecka i Sverige med strålande sol och klarblå himmel hela veckan.

Trollpackan: Jaaa, du måste åka in och se det vackra, det är helt fantastiskt. Den dag jag får ett eget hus med trädgård ska jag definitivt satsa på körsbärsträd!

BiRDiE sa...

SÅ vacker bild!

Marianne sa...

Birdie: Ja, om jag någonsin får ett hus ska jag plantera körsbärsträd, äppelträd och päronträd, allra mest med tanke på blommorna!

Anna, Fair and True sa...

Minns detta från i våras. Synd bara att de ramlar av så snabbt!