onsdag 30 april 2008

Ljudeffekter

Hahahahaha, jag tror jag skrattar ihjäl mig. Gubbsen här utanför håller på att reparera en gammal moppe och nu fick de igång tutan.

Den har EKO-EFFEKT!!!

6 kommentarer:

trollpackan sa...

Haha! Hur det kan bli!

Marianne sa...

Ja det undrar jag också : D

Musikanta sa...

Jag funderade på ekoeffekten. Men det är väl först en "tut" och sen lite svagare "tututut" för varje gång eller något sådant.

Här i Sverige har man ju ingen direkt fantasi när det gäller bil- eller mopedtutor. De hörs ju inte så ofta heller som utomlands.

Däremot finns det ju massor med olika konstiga mobilsignaler. Bloggblad har en som låter som en gregoriansk munksång med dito text.

Marianne sa...

Musikanta: Du tolkar ekoeffekten helt korrekt! Det ska vara en musiker till det.

Man trodde att det skulle vara ett evigt tutande här i Kairo, men det är mycket mindre än jag trodde. Visst tutas det mycket mer än i Sverige, men det är inte en evighetssymfoni. Tur det ...

En av gubbsen här i området, en som ofta sitter här utanför, har en väldigt vacker ringsignal i sin mobil. Nu önskar jag verkligen att jag var musiker så att jag i ord kunde beskriva den. Men den är lite sinnlig, man lyfter lite av den. En flöjt kanske, med långa toner och någon liten arabeskliknande krusidull emellanåt. Orientaliskt utan överdrift. Som en längtan som flyger mot himlen.

Fröken Anki sa...

Kuuul! Ekar den fortfarande?

Marianne sa...

Fröken Anki: Hihi, nej de har åkt härifrån!