söndag 6 april 2008

Supergoda sega hallonrutor del II

Vad gjorde man väl utan sina vänner? Jag fick hjälp att leta upp receptet på de här SUPERGODA Supergoda sega hallonrutorna, TACK för hjälpen!

Personligen kommer jag att minska sockermängden nästa gång till 5 dl, men det är ju en smaksak.

Och TACK till Sunnyswede för ett riktigt smarrigt recept!


5 kommentarer:

Victoria sa...

Hej Marianne, vad kul att du gillade de sega rutorna, de är verkligen super-dupergoda!

/Victoria

KARLAVAGNEN sa...

Allvarligt? Gott tea av röd hibiskus? Jag har en jätte hibiskus (bueno, för att vara en inomhus hibiskus är den maffig), tell us more?!!!

Anonym sa...

Spännande med hallonrutorna! Ska ha gäster i helgen och vi hade tänkt ett italienskt tema. Och hallon äts väl i italien oxå *ler*
Saker å ting blir vad man gör det till.
Sedan såg jag att du har en länk till en utflykt i det italienska köket, kan ju oxå bli intressant!

Kramen!

Marianne sa...

Victoria: I dag har jag skickat upp hälften av rutorna till käre makens kontor, de kan också behöva något gott.

Karlavagnen: Det tog lite tid, men nu har jag fått ihop lite mer om hibiskus. Blev ju tvungen att koka te och ta lite bilder : )

Marianne sa...

Sus: De är jätteitalienska, särskilt i helgen. Och ja, "utflykten" har recept på mat som man dreglar till dessutom med urvackra bilder, hon är en jätteduktig matfotograf. Lycka till med matlagningen och rapportera gärna vad det blev för något!
Kram!