måndag 7 april 2008

Scattered clouds

"Scattered clouds" står det i min vädersticker. För mig betyder det spridda moln, dvs mer himmel än moln. Men just nu tycker jag att det är mer moln än himmel. Ingen sandstorm i alla fall.

5 kommentarer:

Matildas fikarum sa...

Precis när jag läste ditt inlägg började det regna här. Det smattrar mot de hårda magnoliabladen utanför fönstret. Jag är då glad att vi inte behöver oroa oss för en sandstorm!

Annika sa...

Inga sandstormar, det var ju skönt åtminstone. Här är det regn idag, och ena bilen på verkstan...Håhåjaja...då blir det genast problem...
Hibiskuste skulle jag jättegärna prova!!!

Marianne sa...

Hej tjejer! Regn hos er båda två och verkligen på var sida av jordklotet! Trodde faktiskt att det skulle börja här också, men nu är det mer himmel än moln.

Hibiskuste borde finnas i affärer som säljer hälsokost. Här köper man det i lösvikt på stormarknaden till och med, så vanligt är det.

Nettan sa...

Hallå!

Mina besök ute cyberspace är inte många så länge jag är kvar uppe i norr! Fin din nya sida blivit. Här är det supergrått och spöregn, riktigt trist.

Kram!

Marianne sa...

Kära Nettan, TACK, men när ska du komma tillbaks till den riktiga världen så vi får höra ifrån dig lite oftare? Solen skiner säkert i Stockholm!
Kram!